Deli z drugimi

Zvezdniška poroka – Priyanka Chopra in Nick Jonas

zvezdniska poroka priyanka jonas

Priyanka Chopra in Nick Jonas – že dobri dve leti se med zvezdnikoma razvija prelepa ljubezenska zgodba.  Začelo se je z Nickovim prvim korakom septembra 2016, skupnimi slavnostnimi dogodki in pomenljivimi instagram komentarji. Nato smo bili priča zmenkom, spoznavanjem družin in zaroki v Grčiji. V začetku decembra je za Priyanko in Nicka napočil trenutek »usodnega da«. Poročila sta se v Indiji, veličastna slovesnost pa je trajala tri dni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fine Art Wedding Photographer (@josevilla) on

Kako sta se spoznala

Nick ni ovinkaril. 8. septembra 2016 je Priyanki prek twitterja poslal sporočilo: »Najini skupni prijatelji pravijo, da bi se morala spoznati.« Ta muje odgovorila dan kasneje in začela sta se pogovarjati. Priyanka Chopra in Nick Jonas se pogovorov spominjata kot »prijateljskih, z nekaj spogledovanja«. Jones je enemu njunih skupnih prijateljev, igralcu Grahamu Rogersu že takrat omenil, kako všeč mu je Chopra. Nekaj mesecev kasneje, 26. februarja 2017, sta se na zabavi Vanity Fair Oscars Party srečala tudi v živo. Nick je odkrito pokazal očaranost nad Priyanko, vendar se žal nista mogla dolgo družiti. Zvezdnici se je mudilo na letalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff) on

Romanca se nadaljuje

Ko sta maja 2017 zvezdnika skupaj prišla na dogodek Met Gala, oba v oblekah Ralpha Laurena, sta seveda sprožila veliko govoric. Priyanka je v pogovorni oddaji razmerje zanikala in za kakšno leto je šušljanje potihnilo.

Čez eno leto, maja 2018, so fani zopet začeli s spekulacijami. Par so videli na predstavi Lepotica in zver, pa na bejzbolski tekmi in rečni ladjici. Tudi njuni instagram komentarji niso skrivali naklonjenosti. Razmerje je očitno resno. Junija 2018 sta spoznala družini drug drugega, sledila so skupna potovanja in 19. 7. 2018 zaroka na Kreti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indian Fashion Hub (@indianfashionhubb) on

Več poročnih oblek in zaročni prstan

Po besedah Andrewa Browna, vodje podjeta WP Diamonds, sta zvezdnika izbrala štiri-karaten, izjemno kvaliteten diamant cushion reza. Njegova vrednost je ocenjena na 200 000 dolarjev. Priyanka ga je prvič pokazala na eni od fotografij na instagramu, kasneje pa še na uradnih zaročnih fotografijah.

Priyanka Chopra in Nick Jonas nista imela le ene, temveč več poročnih oblek. Poročila sta se namreč tako po krščanskem kot po hindujskem obredu in se obakrat poklonila tudi tradicionalnemu slogu obeh kultur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Obred po zahodni tradiciji

Za krščansko poroko so tako par kot vse njune družice, spremljevalci, priče ter družini nosili garderobo Ralpha Laurena. Modna hiša je pač v njuni zvezi že imela posebno mesto. Nevestina ročno izdelana obleka je zahtevala kar 1826 ur dela. Krasili so jo rastlinski in spiralni vzorčki, prosojna zgornja plast in izjemno dolga vlečka. Obleka je vključevala tudi več kot 230 000 bisernih bleščic, umetelno všite besede, pomembne za nevesto, ter celo delček taščine poročne obleke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Obred po vzhodni tradiciji

Za hindujski obred se je igralka odločila za po naročilu narejeno tradicionalno indijsko obleko lehengo. Izdelava osupljive rdeče lehenge je trajala kar 3720 ur. Obleka se ponaša z japosnkimi biseri, delci zlata in surovimi diamanti. Ženin je takrat nosil tradicionalno ročno izdelano indijsko tuniko safo. Preveri na Instagramu! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Prostor, slovesnosti in gostje

Par si je za slovesnosti izbral veličastno palačo v indijskem milijonskem mestu Jodhpur. Palača Taj Umaid Bhawan se razteza na dobrih desetih hektarjih površine, od tega 6 hektarjev krasijo zasebni vrtovi. Največ cvetličnih ornamentov so sestavljale močno dišeče tuberoze, nevestine najljubše rože. Številne dvorane so ponujale dovolj prostora za ceremonije, pa tudi za nastanitev gostov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion (@fashion.visionx) on

Teh je bilo skupno 255, od tega seveda tudi veliko slavnih osebnosti tako iz Hollywooda kot iz bollywoodskega sveta. Dva izmed najbolj pričakovanih gostov, vojvoda in vojvodinja Sussexa, Harry in Meghan, se poroke žal nista udeležila. Potovanje v daljno Indijo bi bilo za Meghan v petem mesecu nosečnosti zelo naporno. Ženin in nevesta sta močno poudarila, kako pomembno jima je vključevanje in prepletanje kultur, iz katerih izhajata. Več obredov in ceremonij ter sodelovanje tako vzhodnih kot zahodnih dizajnerjev je pričalo, da to res niso bile le prazne besede. Spoštovanje raznolikosti in ljubezen, ki jih vse presega… Mladoporočenca sta postavila odličen zgled. Srečno, Priyanka in Nick!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on