Deli z drugimi

Ženini iz pop kulture in njihovi najboljši trenutki

nevesta zenin prijatelji druzenje

Še nedolgo nazaj je bila ženinova edina naloga, da postavi vprašanje – in se potem prikaže na koncu cerkvene ladje. Moderni moški pa se vedno bolj želijo vključiti v poročno načrtovanje. Da tudi moškim damo nekaj zaslug za trud, smo skupaj nabrali nekaj smešnih, ganljivih in na vsak način vsestranskih momentov iz naših najljubših filmov in serij. Pokaži jih svojemu zaročencu in mu tako z ženini iz pop kulture izkaži hvaležnost.

Jimov romantični načrt v Pisarni

Radi imamo ženina, ki razmišlja vnaprej. Vedel je, da bodo njegovi nori sodelavci pripravili mučen prizor, zato je dan rešil na sicer malce neprijeten, a še vedno zelo romantičen način. Ženin in nevesta sta pod Niagarskimi slapovi popolnoma premočena, a uradno poročena še preden prideta do cerkve. Niti obupni plesni koraki Michael Scotta ju ne morejo spraviti iz tira.

via GIPHY

Schmidtov let v zadnjem trenutku v New Girl

Samo Schmidt je lahko tako nor, da skoči na letalo do Portlanda na jutro svoje poroke. Toda vse za dober razlog – prepričati Cece-jino mamo, ki se poroke ni hotela udeležiti, da to stori. Seveda je njegov let preložen in nesrečni ženin lahko vso zabavo spremlja le prek video klepeta. Vse pa se uredi, ko ga njegovi prijatelji presenetijo s precej čustvenim obredom v njegovi domači mansardi.

Cha

via GIPHY

Chandlerjev ples v Prijateljih

Med ženini iz pop kulture nas je najbolj nasmejal Chandler. Ta ima zaradi drsečih čevljev kar naenkrat dve levi nogi. Zaradi njih drsi po plesišču, in popolnoma zaman poskuša izvesti vse, kar se je naučil na plesnih vajah. Kljub temu se potrudi po svojih najboljših močeh in z Monico pleše na čisto svoj poseben način.

via GIPHY

Michaelova dirka v My Best Friend’s Wedding

Kaj narediti, ko te tvoja najboljša prijateljica oziroma bivša poljubi pred tvojo zaročenko nekaj ur pred poroko? Seveda se boriš za srce svoje neveste. Niti Julesov poskus sabotaže ni uspel preprečiti poroke Michaela in Kimmy. Na koncu je Michaelov pogled, ko vidi Kimmy, ki končno hodi proti oltarju, dovolj, da celo Julesa prepriča, da sta si usojena.

via GIPHY

Matthewova velika gesta v Downtown Abbey

Po dramatičnem boju za prihodnost Downtowna, Mary obtoži Matthewa, da interesov njene družine ne podpira dovolj. Toda, ko Matthew vpraša Toma, črno ovco Crawleyevega klana, da mu stoji ob strani na njegov poročni dan, prihodnji grof Grantham dokaže, da bo njegovi družini vedno stal ob strani. Tom povrne to prijazno gesto z opominom Matthewu, da on in Mary nikoli ne bi bila srečna, če bi se morala poročiti s kom drugim, kar Matthewu povrne samozavest, da pohiti in jo pridobi nazaj.

via GIPHY

Mitchellov in Cameronov sprehod do oltarja v Sodobni družini

Mogoče sta res potrebovala štiri poskuse, vključno z izogibanjem gozdnemu požaru, toda par je končno doživel poroko svojih sanj, ko je Mitchellov oče prišel do perfektne lokacije za obred. Pa da ne pozabimo na jokave trenutke, ko sta ob priložnosti, da pospremita njune otroke do oltarja, oba starša skočila pokonci.

via GIPHY

Marshallovi lasje v Kako sem spoznal vajino mamo

Nekateri ženini iz pop kulture imejo tudi kakšne neposrečene domislice. Po izginotju rož in po tem, ko harfistka začne rojevati in se Lily prikaže s svojim bivšim (z namenom, da jo ta pridobi nazaj), zares ne moremo kriviti Marshalla, da vsega ne more več jemati s popolnoma trezno glavo. Toda tisto, kar ga je zares poslalo čez rob, so bili tisti obupni prameni v njegovih laseh. Po tem, ko si je v paniki pobril glavo, sploh ni pomislil, da bi novo frizuro poskušal prekriti s kapo. Lily se na srečo pokaže s sposojenim klobukom, kar le še potrjuje dejstvo, da bi bila en brez drugega popolnoma izgubljena.

via GIPHY

 Turkova cerkvena zmeda v Mladih zdravnikih

Ja, mogoče je Turk res zamudil svoj lasten obred, ker je zamešal v kateri cerkvi se sploh poroča, toda njegovi nameni so bili dobri: delal je na jutro poroke, samo zato, da bi bil lahko dlje na medenih tednih. Ko mu je Carla pripravljena odpustiti, par svojo poroko izkoristi najbolje kar se da. Zabava se začne odvijati še prej kot uspeta izreči zaobljube. Hvala bogu, da je bil en izmed njegovih nujnih primerov duhovnik. Na koncu dneva se Turk in Carla uradno poročita v cerkvi in mi si tega ne moremo predstavljati drugače.

Dougovo izginotje v Prekrokani noči

Ženini, pazite! Dougova fantovščina je dobro svarilo. Toda celo po tej noči polni razvrata, mu je čudežno uspelo pravočasno priti do oltarja – seveda s pomočjo njegovih svatov. Še en dodaten razlog, da o izbiri le teh dobro premisliš.

Naj ti bodo ženini iz pop kulture v pouk, da je izbira družic in svatov še kako pomembna! V pomoč pri tem ti je lahko tale članek.