Nekaj modrega, novega, starega in izposojenega

Čeprav se ti zdi, da lahko vse narediš sama je včasih najboljše, da zadevo prepustiš profesionalcem. Res si ne želiš en mesec čakati na dostavo poročne obleke s Kitajske ali kupovati čudnih dekoracij samo zato, ker so v akciji. Naši poročni ponudniki z dolgoletnimi izkušnjami so eksperti na svojem področju. Da boš lažje našla tisto kar potrebuješ smo jih razdelili v osem kategorij. Prebrskaj in izberi najboljšega za svojo poroko. Tukaj smo zate, zato se obrni na nas, če še zmeraj ne najdeš iskanega.

Poročna fotografija in video
Poročna fotografija in video
Poročni foto kotiček
Poročni fotograf
Poročni video
Poročna lokacija
Poročna lokacija
Gradovi
Vile
Unikatne lokacije
Poročne dvorane
Hoteli
Restavracije
Piknik prostori
Poročna obleka in lepota
Poročna obleka in lepota
Poročni nakit in modni dodatki
Poročno ličenje in pričeska
Poročne trgovine
Poročna obleka
Poročna pogostitev
Poročna pogostitev
Poročna torta in slaščice
Catering
Penina in vino za poroko
Gostinske storitve
Poročna zabava
Poročna zabava
DJ za poroko
Poročni ansambel
Petje na poroki
Poročni ples
Animacija za otroke
Poročni dan
Poročni dan
Izposoja poročne opreme
Poročno cvetje in šopek
Poročna vabila in tiskovine
Poročna dekoracija
Poročna potovanja in doživetja
Poročna darila za svate
Poročna darila
Poročni protokol
Poročni protokol
Cerkvena poroka
Tolmačenje na poroki
Civilna poroka
Strežno osebje
Poročni prevozi
Poročni avto
Predporočne priprave
Predporočne priprave
Predporočno svetovanje
Poročni organizator
Pripomočki za organizacijo poroke
Poročni seznam želja
Dekliščina in fantovščina

Se še vedno počutiš malce izgubljena in ne veš kje bi začela?

Preberi si Ninino zgodbo. Nina je tako kot ti mlada in samostojna ženska, ki izžareva lepoto in pozitivno življenjsko energijo. Njeno srce je ukradel očarljiv mladenič. Njuna ljubezen se je razcvetela, on jo je zaprosil in ona je privolila. Toda mesec dni kasneje je Nina, skrita pod odejo, obupano jokala.

Skrbeti jo je začel prihajajoči poročni dan. Zavedla se je, da je njen poročni proračun omejen, časa, ki ga ima na voljo za organizacijo poroke, pa je glede na vse obveznosti in možnosti, ki jih ima na voljo definitivno premalo.

Če se prepoznaš v Nininem opisu, se lahko kadarkoli obrneš na nas. Naši organizatorji z dolgoletnimi izkušnjami na področju organizacij porok so do zob oboroženi s koristnimi informacijami in malimi triki, ki ti bodo pomagali in te pomirili. Ne odlašaj, poveži se z nami.

Zgodbe

Ko sem odkrila in začela za načrtovanje poroke uporabljati Bride.si se mi je odprl nov svet. Panika, da ne bom zmogla je izginila, saj sem vedela, da mi ekipa Bride.si stoji ob strani na vsakem koraku. Hvala, da ste nama pomagali uresničiti najin sanjski dan.

Moja poroka na moj način? Mama, teta, sestrična in prijateljice so se čez noč spremenile v stokovnjake za organizacijo poroke, jaz pa sem se počutila kot, da izgubljam nadzor nad vsem skupaj. Članki in poročna orodja na Bride.si so mi vrnila samozavest, da sem na koncu odločala za tiste ponudnike, ki so nama pisani na kožo in odražajo najin stil.

Na Bride.si mi največ pomeni to, da imam nasvete, ponudnike, proračun in pregled nad svojo poroko na enem mestu. Največ mi pomenijo opomniki, ki me spomnijo kaj vse je še treba postoriti.

S planiranjem na Bride.si sem uresničila tiste želje s poročnega seznama za katere nisem niti pričakovala, da so z najinim proračunom možne. Hvala za vse koristne nasvete in najlepši poročni dan.

Ekipa Bride.si diha za to kar dela. Zares sem uživala v pripravi poroke, saj sem iz člankov pobrala veliko idej, ki so bile dejansko lahko uresničljive in na katere prej sploh nisem pomislila.