Deli z drugimi

Tip neveste: Kakšna nevesta boš glede na tvoje astrološko znamenje?

Tudi hladna astrološka znamenja imajo od časa do časa lahko nasilne epizode. Kakšna nevesta boš glede na tvoje astrološko znamenje si lahko prebereš spodaj glede na našo izvidnico vseh dvanajstih astroloških znamenj. Vsaka nevesta, ki je hkrati tudi ljubiteljica astrologije, rada opravičuje svoje vedenje in manjše spodrsljaje s svojim astrološkim znamenjem. V dnevih, ki vodijo do tvojega poročnega dne bodi pozorna na morebitne skrbi, ki jih imaš in jih prenašaš na druge. Takšno stanje je znano tudi pod slovitim imenom “bridezilla”. Nihče ne mara bridezille, sklicevanje na tvoje astrološko znamenje pa ne bo situacije prav nič izboljšalo.

V tem članku bomo prepoznali in podrobneje razložili vse tvoje ne-tako-odlične lastnosti. Te temeljijo na tvojem horoskopu in astrološkem znamenju. Svetovali ti bomo tudi kako omejiti tvoje čustvene izbruhe.

Oven: 21. marec- 19.april

Odločena in neodvisna ovnica želi poroko, ki je izven tega sveta – z detajli in podrobnostmi, ki jih nihče še nikoli ni videl. Želiš, da se vse ujema, da ima poroka jasno in jedrnato temo ter, odkrito povedano, verjetno ne želiš, da ti kdo pomaga pri organizaciji tvoje poroke. Ne bodi takšna bridezilla – tvoje družice in priča si najbrž želijo sodelovati v tvoji ustvarjalni mojstrovini. Iskanje načinov kako jih vključiti v svoj poročni dan ti bo dolgoročno vsekakor koristilo.

tip neveste astrolosko znamenje melanholija
Fotografija: Sasha Nadelyaeva

Bik: 20.april – 20.maj

Močna bikica želi, da med poroko vsi gostje uživajo, pri čemer lahko hitro izgubi celosten pogled na svojo poroko. Odreci se potrebi po perfekcionizmu in popolnemu nadzoru tvojega čarobnega dne, saj se v nasprotnem primeru ne boš mogla sprostiti in narediti koraka nazaj ter videti tistega, kar je resnično pomembno. Ponovi si: “Moja poroka je prečudovita, vsi gostje se zabavajo in hvaležna sem, da so vsi tukaj in praznujejo z menoj.”

Dvojčka: 21. maj – 20. junij

Močno inteligentna in dobro poznana dvojčica ima lahko težave pri iskanju popolne podobe svoje poroke, saj v vsem vidi lepoto in logiko. Poskusi ne preskakovati med svojimi številnimi idejami – to bo le zmedlo in živciralo sodelujoče pri organizaciji tvoje poroke. Če se težko odločiš, kaj točno želiš, naj ti pri tem pomagajo tvoji prijatelji in najbližji, ki te bodo vodili v pravo smer za oblikovanje vizije tvojega poročnega praznovanja.

tip neveste astrolosko znamenje lanterna
Fotografija: Daria Tumanova

Rak: 21. junij – 22. julij

Zelo romantično in čustveno astrološko znamenje rakice vse življenje čaka na ta čaroben dan. V glavi imaš popolno sliko svoje poroke in komaj čakaš na ta poseben trenutek. Želiš, da bi vsi razumeli tvojo vizijo in si zaskrbljena, da bo prišlo do zmešnjave, če vse ne bo potekalo tako kot si si zamislila. Ker imaš celotno vizijo svoje poroke že natančno zastavljeno, povej svoji družini in prijateljem, da si hvaležna za vso njihovo dodatno pomoč in podporo, vendar imaš vse pod kontrolo. Daj jim določene naloge za tvoj poročni dan, kot je na primer držanje škatle z robčki (ker boš veliko jokala) in jih pomiri, da bo tvoj poročni dan brezhiben.

Lev: 23. julij – 22. avgust

Ne odlašaj, levinja! Si zelo sproščena in želiš, da je tudi tvoja poroka zabavna in sproščujoča. In čeprav je to vsekakor mogoče, to vseeno nikakor ne pomeni, da svoje poroke ne rabiš načrtovati. Levinjam se načrtovanje poroke sicer zdi prekomerno in nepotrebno, zato ob poglobljenem pogovoru svoji družini in prijateljem predstavi natančno vizijo poroke in jim s tem postavi jasno smer kako brezhibno izvršiti tvoj poročni dan.

Devica: 23. avgust – 22. september

Devica je kritična, natančna in želi, da je na njen poročni dan vse popolno. Če boš tako začela z načrtovanjem svojega dne, bo tvoje pretirano razmišljanje posrkalo vso zabavo iz načrtovanja. Uživaj vsak trenutek na poti do oltarja in si privošči čas za sprostitev. Device so nagnjene k temu da ne priznavajo idej in zamisli drugih ljudi, zato bodi pozorna na svojo družino in prijatelje ter poskrbi, da se bodo počutili kot pomemben del organizacije tvoje poroke.

tip neveste astrolosko znamenje porocna obleka
Fotografija: Demetrius Washington

Tehtnica: 23. september – 22. oktober

Tehtnica želi poskrbeti da se na poroki vsi zabavajo in da gre vse po načrtih. Težko se boš odločila kaj pravzaprav želiš. Če ne veš kako začeti načrtovanje tvoje poroke, si nikakor ne dopusti, da bi nate vplivale ideje drugih. Zaupaj vase in svojo poročno ekipo, ki bo s tabo na vsakem koraku.

Škorpijon: 23. oktober – 21. november

Škorpijonka gre na vse ali nič in njen poročni dan bo bodisi veliko slavje ali pa čisto preprost pobeg s partnerjem na majhno in intimno poroko. Ne glede na to kakšen tip si, poskusi imeti med načrtovanjem poroke kreativen in odprt um – gre namreč za resnično velik dan. Družino in prijatelje boš s svojimi idejami in vizijo za poroko navdušila, zato ne skrivaj kaj zares želiš na svoj poročni dan, ki bo v vsakem primeru popoln.

Strelec: 22. november – 21. december

Astrološko znamenje strelca se želi na svoj poročni dan enostavno zabavati. Na svoji poroki si želiš dekor, ki bo izzval veliko čustev in navdušenja, obleko, ki bo objela vse tvoje obline, glasbo ki bo vse povezala, vse skupaj boš začinila še z nekaj elementi presenečenja. Vseeno naj te le ne zanese preveč in raje, kolikor je to le mogoče, poenostavi svojo poroko. Le tako bosta lahko ti in tvoj partner resnično uživala v tem čarobnem dnevu.

tip neveste astrolosko znamenje karneval
Fotografija: Krists Luhaers

Kozorog: 22. december – 19. januar

Kozoroginja je praktična nevesta, ki želi da so njena družina in prijatelji srečni – vendar pazi, na koncu boš verjetno povabila več ljudi, kot si sprva načrtovala. Ne izgubi pogleda na to, kaj je resnično pomembno na tvoj poročni dan, ki je namenjen predvsem tebi in tvojemu partnerju. Preobremenjenost z drugimi ljudmi bo celoten proces načrtovanja naredil le bolj stresen, kot je to potrebno. Če si v dvomih, načrtovanje poroke poenostavi.

Vodnar: 20. januar – 18. februar

Zabavnih in ostrih vodnark ne zanima resen del poročne slovesnosti. Pravzaprav ti je celoten proces načrtovanja poroke povsem odveč! Toda tvoja družina in prijatelji pričakujejo, da bo tvoja poroka najrazburljivejši dogodek vseh časov, zato poskusi malce popustiti in dopusti, da tvoji ustvarjalni možgani eksplodirajo z edinstvenimi idejami za praznovanje.

Ribi: 19. februar – 20. marec

Astrološko znamenje ribe se želi poročiti na skrivni slovesnosti – ni potrebe po velikem pompu, samo ti in tvoj partner. Lahko se zgodi, da boš obžalovala, da svojega čarobnega dne nisi delila s prijatelji in družino, zato namesto da bi iz načrtovanja izključila vse svoje bližnje, glej na svojo poroko iz drugega zornega kota. Bodi kraljica brez obveznosti in pokaži vse, kar imaš – tvoja poroka bo edinstvena.

Te zanima še kaj več astrologije, zdaj ko si videla kakšen tip neveste si glede na tvoj znak? Preberi si naš članek o astroloških znamenjih, ki ustvarjajo najboljše pare!