Deli z drugimi

Tako izgleda poročna obleka, ki je vredna več kot 1 milijon

poročna obleka swarovski kristali

Če si članica družine Swarovski, je tvoj poročni dan zasnovan z eno stvarjo v mislih: kristali! In to je točno tisto, kar je Victoria Swarovski, pevka in sodnica nemških Talentov storila, ko se je 16. junija 2017 v katedrali San Giusto v Trstu v Italiji poročila z Wernerjem Mürzom, münchenskim podjetnikom. Par je gostil svate iz celega sveta, ki so se udeležili kar tridnevnega poročnega slavja. Začelo se je z zabavo dobrodošlice v petek zvečer in končalo z nedeljskim brunchem.

500.000 kristalov, 100 kilogramov in 26 metrov

Glavni del poroke se je zgodil v soboto popoldan, ko je nevesta očarala vse navzoče z dramatičnim prihodom v katedralo San Giusto. Njena milijonska poročna obleka, ki jo je zasnoval Michael Cinco, je imela všitih 500.000 kristalov in je tehtala približno 100 kilogramov. Njena poročna vlečka je bila dolga kar 26 metrov.

Predporočna zabava

Za svoje svate sta večer pred poroko organizirala predporočno zabavo, kjer je bil “dress code” za dame rdeča barva, moški pa so bili v belem. Victoria je kar žarela v bordo rdeči svečani obleki, na kateri seveda ni manjkalo Swarovski kristalov.

A post shared by Haya_del_haya (@haya_del_haya) on