Deli z drugimi

Pripravi svojo kožo za popoln poročni dan

nevesta porocna obleka porocni makeup poroka

Prvo (in zlato) pravilo nege kože je redno in pravilno čiščenje. Kožo očistimo vsak dan dvakrat – zjutraj in zvečer. Zakaj dvakrat? Ker moramo zjutraj svojo kožo osvežiti, jo prebuditi in jo pripraviti na nanos kreme. Zvečer pa moramo z nje nežno odstraniti vsa ličila in nečistoče, ki so se na njej nakopičile čez dan, da ji ponoči omogočimo primerno obnovo in hranilno nego.

Kateri čistilni izdelki so primerni za moj tip kože?

Glede na tip in potrebe kože imamo na voljo različne izdelke, ki to zahtevno nalogo vsak dan učinkovito opravijo. Linija Nutra Effects vsebuje najrazličnejše proizvode za čiščenje – pobrskaj med njimi in zagotovo boš našla najprimernejšega za svojo kožo. Naj bo to micelarna voda, čistilna pena, čistilni gel ali micelarni robčki, ko se ti resnično mudi. Vsi proizvodi osvežijo kožo, učinkovito odstranijo ličila in umazanijo ter kožo prijetno navlažijo in pripravijo na nadaljnjo nego.

 

poroka svojo kozo avon micelarna voda
AVON True nutra effects: Micelarna čistilna vodica
poroka svojo kozo avon bubble cleanser
Clearskin by AVON – Osvežilna čistilna pena
poroka svojo kozo avon gel
AVON True – nutra effects: Osvežilni čistilni gel
poroka avon cistilni robcki
AVON True – nutra effects: Micelarne čistilne krpice

Kateri piling naj uporabim?

Drugo pravilo je redni piling. Izvajamo ga dva- do trikrat tedensko, da s kože odstranimo odmrle celice in suhe zaplate. Na ta korak včasih kar malo pozabimo, a je še kako pomemben! Oglej si linijo Clearskin, izberi piling zase in ga dodaj svoji negi.

poroka svojo kozo avon clearskin cleanser
Clearskin by AVON: Pore Shine Control Cleanser
poroka nega koze avon clearskin scrub
Clearskin by AVON: Gladilni piling za obraz
poroka piling obraza avon clearskin cleanser
Clearskin by AVON: Blažilni piling z izvlečkom aloje in kamilice

Kakšno kremo naj izberem za svojo kožo?

In še zadnje, a mogoče najpomembnejše pravilo: nanos kreme za obraz. Pravilna izbira vlažilne kreme je ključna za popolno nego in dobro počutje v svoji koži. Kako izberemo pravo kremo? Pomislimo na potrebe kože: Je suha ali mešana? Mogoče zateguje? So na njej slučajno opazne prve gubice (seveda jih same opazimo veliko prej kot vsi drugi, ampak to je že druga tema)?

Če nisi prepričana, katera krema je zate, si pomagaj z linijama Anew in Nutra Effects. Obe sta prilagojeni starosti in specifičnim potrebam kože, vsebujeta pa tako dnevne kot nočne kreme, da koži resnično ponudiš vse, kar potrebuje.

poroka svojo kozo avon anew krema
ANEW Perfect Skin: Wake Up Cream
poroka svojo kozo avon nocna krema
ANEW Perfect Skin: Sleep Cream
poroka nevesta skrbi svojo kozo
AVON True – nutra effects: Radiance dnevna krema za obraz
dnevna krema za svojo kozo poroka
AVON True – nutra effects: Hydration Dnevna krema

Tako. To je na kratko vse, kar moraš vedeti o negi kože. Ampak to vse že veš, kajne? Samo prave proizvode je še potrebno izbrati in z brezhibno kožo bo make up na poročni dan le še pika na i tvojemu popolnemu videzu. Poleg nege kože pa je pomembna tudi prehrana, tako da hitro skoči na tale članek o prehrani v predporočnem času, da boš pripravljena na kakršnokoli oviro!