Deli z drugimi

Pravljica na Veliki planini in oddih od vsakdana

ojstrica pravljica na veliki planini

Se kdaj počutiš, kot da je breme vsega sveta na tvojih ramenih? Se ti zdi, da sta ti organizacija in načrtovanje poroke pojedla vso energijo? Se je tvoja slaba volja preselila že na ženina? Ne veš več, kako bi se ti in tvoj najdražji potegnils iz te megle vsakdana? Za vaju imam točno to, kar potrebujeta, in to je krajši oddih. Verjetno misliš, da se mi je malce snelo – med vsem načrtovanjem in organizacijo poroke vama predlagam oddih! Pravljica na Veliki planini je rešitev za vaju!

pravljica na veliki planini okence

Doživita pravljico na Veliki planini in najdita notranji mir

Pravljica na Veliki planini. Med gorami, filmskim razgledom, ki bo naježil kožo še tako zahtevnemu izbrancu, in kočo v kateri se  bosta pogrela v hladnih nočeh. Z najdražjim se lahko tako ponovno zbližata in najdeta notranji mir sredi vsega poročnega vrveža. Kaj točno imam v mislih? Pravljico na Veliki planini.  Izbirata lahko med kočo Bistra ali kočo Ojstrica na Veliki planini.

pravljica na veliki planini zvezdnato nebo

Koči sta vrhunsko opremljeni za vajin nujno potreben pobeg iz vsakdana. Sobe, ki jih koči ponujata so pravljične za mlade pare, kot sta vidva. V kočah vaju čaka udobna postelja, kamin, ki pričara romantično vzdušje, za dodatno udobje pa poskrbi talno gretje. Tako se lahko zlekneta pred kaminom in delita svoja najgloblja čustva drug z drugim.

pravljica na veliki planini soba

Koči ponujata tudi pravljično zakonsko sobo, teraso z žarom, brezplačen internet in finsko savno. V kolikor sta ponosna lastnika hišnega ljubljenčka, pa naj vama zaupam, da je poskrbljeno tudi zanj.

pravljica na veliki planini savna

Velika planina – vredna obiska?

Morda sta z dragim iz mesta in menita, da se pa na Veliki planini resnično ne bosta imela kam za dati in vaju bo to spravilo samo še v večji obup. Toda to ni res. Tudi za duše navajene mestnega vrveža se najde veliko aktivnosti. Poleg občudovanja lepega razgleda se lahko odpravita na daljši ali krajši sprehod, ali pa raziščeta pristno pastirsko naselje, ki ni samo čudovita planinska kulisa, ampak vsako poletje ponovno zaživi v vsej svoji veličini.

pravljica na veliki planini koca

V kolikor si misliš, da Velika planina ni prava lokacija za vajin oddih – pomisli še enkrat. Velika planina ne ponuja samo čudovitih koč, krasnega razgleda v vseh letnih časih, ampak tudi okusna kulinarična doživetja. Posladkajta se, kot so se pravi pastirji nekoč – zlasti v poletnih mesecih. V zimskih pa si privoščita slastne štruklje, ki bodo razvajali vajine brbončice in vama pomagali pozabiti na vse skrbi.

bistra pravljica na veliki planini zajtrk

Pravljica na Veliki planini bo koristna za oba

Pravljičen oddih v sanjski krajini bo z vajinih ramen dvignil vsako breme in izbrisal vsako sled stresa ter neprespanih noči. Vidiš, da je lahko tovrsten oddih zelo koristen za vajin odnos. Kot že sama veš, smo neveste lahko zelo stroge oziroma prestroge same do sebe in si ne dopustimo počitka, saj se ženemo za našim popolnim dnevom. Velikokrat pa pozabimo, da nas bo ravno počitek okrepil in nam dal novih moči ter svež pogled na zadeve. Vsaka težava bo tako manjša in vsak pogled bolj ljubeč.

pravljica na veliki planini koca kopalnica

Velika planina s svojo sanjsko naravo blagodejno vpliva na vsakogar, ki jo obišče. Saj veš, kaj pravijo – lepote naše dežele so rešile še vsako težavo in pobotale vsakogar! S svojim najdražjim doživita pravljico na Veliki planini in začutita utrip narave ter se pripravita na usodni dan, ki se nestrpno približuje. Več informacij o ponudbi si preberi tukaj.

pravljica na veliki planini zahod

Te zanima kam lahko pobegneta na medene tedne? Če sta bolj za eksotične kraje, si preberita ta članek.