Deli z drugimi

Poroka v tujini: najlepše lokacije

mr and mrs poroka v tujini

Poroka je za vsak zaljubljen par nekaj najlepšega, nekaj najčistejšega in najbolj romantičnega. Je unija dveh duš, ki si bosta zaprisegli večno ljubezen in obljubili zvestobo do konca svojih dni. Najpomembnejše je, da se na najlepši dan v vašem življenju z ženinom dobro pripravita, predvsem pa da izbereta sanjsko lokacijo vaše poroke. Kljub temu, da je Slovenija pravljična dežela, se veliko parov odloči usodni da dahniti v bolj eksotičnih krajih. V mislih imam poroko v tujini. Poroka v tujini je prava izbira za vse avanturiste v srcu in za tiste, ki želite svoje medene tedne oziroma vaše poročno potovanje začeti kar takoj.  Poglejmo si nekaj najbolj priljubljenih lokacij, kjer se pari poročajo v tujini. Morda dobiš kakšno idejo in se odločiš za prav za katero izmed njih.

Poroka v tujini: Sejšeli

Peščene plaže, sinje modro morje in toplo sonce, katerega žarki igrivo božajo tvoj in zaročenčev obraz. Ti, nasmejana v lahkotni obleki in tvoj partner čeden kot še nikoli – kar žarita na eni izmed najčudovitejših lokacij na svetu. To so Sejšeli. Sanjska lokacija tako za mladoporočenca kot tudi za svate. Poročne fotografije vama bodo še dolga leta krasile police. Sejšeli niso samo za večne romantike, ampak tudi za takšne pare, ki si želite medene tedne popestriti s potapljanjem ali plavanjem z delfini. Sladkanja z eksotičnimi sadeži vama na plažah Sejšelov ne bo manjkalo.

poletna poroka v tujini sejseli
Poroka na Sejšelih

Poroka v tujini: Avstrija

Snežinke se nežno igrajo v zraku in padajo na tvojo belo obleko ter jo krasijo. Videti si, kot da bi bila tvoja obleka sestavljena iz samih swarovskih kristalov. Zaročenec se ti nasmehne in takrat dahneta usodni da. Zimska krajina bo še dolga leta krasila vajine poročne fotografije in kljub mrazu, vama je toplo v srcu. Če si želita takšne poroke, potem je Avstrija pravšnja za vaju. Tako blizu, vendar tako čarobna in polna doživetij. Medeni tedni se bodo pričeli s smučarskimi podvigi in s srkanjem slastne vroče čokolade. Naj vaju prevzame slikovita pokrajina avstrijskih Alp.

poroka-v-tujini-zimska-poroka-avstrija
Poroka v Avstriji

Poroka v tujini: Francija

Poroka je edina priložnost zate in tvojega dragega, da se počutita kot princ in princesa in kjer je to bolje storiti, kot na gradu iz najlepše pravljice. Ne samo na gradu iz pravljice, tudi v pravljični državi. Francija, dežela vina in sira ponuja veliko več kot le kulinarične dobrote. Ponuja tudi prekrasne lokacije za vajino poroko. Otoška vasica Mont Saint-Michel je krasna lokacija za vajino poroko in pobeg iz vsakdana. Če si želita medene tedne preživeti odrezana od sveta in se posvetiti samo eden drugemu, potem je Mont Saint-Michel prava lokacija za vaju! Vsako noč bo morje odrezalo to vasico od sveta in takrat se bosta lahko posvetila samo drug drugemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Carter (@nomadlad) on

Vsaka poroka je sanjska, ampak lokacija poroke resnično pripomore k temu. V kolikor te zanima kako poteka poroka na Mauritiusu, klikni na tole povezavo. Načrtovanje poroke je zahtevno delo, vendar se ves trud na koncu izplača. Najsrečnejši dan v tvojem življenju te mora prej stati nekaj živcev.

S partnerjem staknita glave in razmislita, kam vaju bo vodila pot na ta čudovit dan v življenju. Izberita lokacijo, ki bo zadovoljila želje obeh. Ob vsem delu in organizaciji pa ne pozabita na dokumente, ki jih morata urediti pred potovanjem. Seznanita se z navadami države v kateri se bosta poročila, prav tako pa obvestita tudi svate, da si bodo lahko pravočasno omislili primerno garderobo. Ne želimo, da bi koga na vajini poroki zeblo ali bi mu bilo prevroče!