Deli z drugimi

Poroka na plaži: 7 razlogov, zakaj je prava izbira za vaju

poletna poroka poroka na plazi

Si tudi ti ena tistih, ki kot majhna nikoli ni sanjala o veličastni, ekstravagantni poroki, vedno pa si bila ljubiteljica potovanj, pobegov v naravo in romantike? Si razmišljala, da če se boš kdaj poročila, bo to nekje na toplem, s peskom pod nogami in tik pred prelepim sončnim zahodom? Navsezadnje naj bi bil poročni dan idealni dan za vaju s tvojim dragim in za vajine bližnje – ne glede na to ali se poročita v cerkvi ali vama je bližje poroka na plaži. Ker ne gre za tradicionalno poroko morda na poroko na plaži še nisi pomislila, a pripravili smo sedem znakov, da je morda ravno poroka na plaži prava za vaju.

1. Poroka na plaži za sproščene pare

Poroka na plaži je prava odločitev za sproščene pare, ki imajo radi avanture. To navadno pomeni, da je tvoja sanjska poročna obleka bolj preprosta in elegantna kot okrašeno in da nimaš nič proti, če boš na veliki dan namesto petk nosila sandale.

2. Želita si intimnega dogodka

Ko planiraš poroko na turistični destinaciji, je pomembno, da se zavedaš, da bo tam manj ljudi, kot bi jih bilo sicer – a mnogi to jemljejo kot prednost. Če je gostov manj lahko z vsakim preživita več časa. Tisti, ki so vama najbližje, se bodo vajinega dogodka udeležili ne glede na lokacijo in na koncu bo tam skupina ljudi s katerimi si res želita deliti ta dan, ne pa tudi bratranci v drugem kolenu in prijatelji vajinih staršev.

A post shared by Bride.si (@bride.si) on

3. Okolje, ki je neprecenljivo

Pogled na morje je nekaj iz česar so sestavljene sanje. Vsak prostor lahko okrasiš s čajnimi svečkami in cvetjem, a tudi najbolj veličastno okrašena lokacija se ne more kosati s poroko na plaži tik pred sončnim zahodom.

4. Zaradi pomanjkanja časa je težko poiskati termin za poročno potovanje

Ena največjih prednosti porok na turističnih destinacijah je, da so že same po sebi potovanje. In če sta že ravno na čudoviti lokaciji, lahko za kakšen teden še podaljšata, kajne? Le kaj je boljšega od tistega brezskrbnega občutka potovanj tudi na vajin veliki dan?

5. Vajina druščina obožuje avanture

Verjetno si že misliš, kaj vse bo ob tej priložnosti navduševalo vajine prijatelje. Na poroki na plaži je vedno dovolj priložnosti za različne aktivnosti, ki jih lahko uživata z gosti. Lahko se potapljate, vozite s čolni ali se le družite na prelepi plaži. Poroka na plaži je res nekaj čudovitega!

A post shared by Bride.si (@bride.si) on

6. Bolj je prijazno denarnici, kot si mislita

Poroka na turistični destinaciji se morda sliši drago, a pomisli na vse stvari, pri katerih bosta prihranila. Ko je kraj obreda plaža, je narejenega že veliko dela – instantna atmosfera! »Dress code« bo verjetno bolj običajen (torej bodo obleke stale manj), odlična morska hrana in eksotične cvetlice pa bodo precej cenejše kot tiste uvožene.

7. Sanjaš o neskončnem poletju

Ko zapreš oči in vizualiziraš »počitnice« – zagledaš peščeno plažo in prelep odtenek oceana? Ko se pozimi začnejo snežne nevihte, odštevaš tedne do junija? Nekateri ljudje so enostavno ljudje za na plažo. Če je tak tudi kdo od vaju, naj vaju vodi srce! Poročita se s peskom med prsti.

Te zanima kako preživeti vso vročino in ob tem izgledati čudovito? Preberi si članek Poletna poroka: Kako se izogniti potenju na tvoj poletni poročni dan?

A post shared by Bride.si (@bride.si) on