Deli z drugimi

Poroka na dan svetega Patrika: 13 neverjetnih idej

porocna prstana veja poroka na dan svetega patrika

Dan sv. Patrika oz. St. Patrick’s Day je kulturno verski praznik na Irskem, ki z povorkami in festivali obuja spomin na zaščitnika Irske. Če bo tvoja poroka na dan svetega Patrika lahko uporabiš spodnjih 13 idej, ki bodo dale tvojemu velikemu dnevu prav poseben čar.

Ne glede na tvojo povezavo z praznikom, lahko irsko kulturo in dediščino proslaviš s čudovito tematsko poroko. Obstaja veliko sijajnih načinov, kako lahko vključiš irsko tematiko v tvoj poročni dan. Od prepoznavne štiriperesne deteljice, govejega mesa, vse do zelenih poročnih aranžmajev in dekoracij na mizah.

1.Vabila, meniji in kartice

Tema dneva sv. Patrika se lahko začne že z vabili. Deteljico lahko izbereš kot del vzorca ali pa dodaš vabilu prefinjen pridih zelene barve. To barvno shemo lahko preneseš na namizne kartice za sedežni red, menije in program poročnega dneva.

2. Zelena štiriperesna deteljica

Položena in pritrjena na servieto, je odličen dodatek k tvojem poročnem sprejemu. V primeru, da nimaš na voljo svežih deteljic, se vedno lahko odločiš za plastične.

3. Zelene obleke družic

Obleke družic bodo izgledale prečudovito v kombinaciji z svežim divjim cvetjem in ​​veliko zelenimi listi. Tako boš še dodatno izpostavila irsko tematiko in tradicionalne barve svetega Patrika.

4. Celoten poročni dan

Skozi uporabo zelenih dodatkov lahko celoten dan odseva tematiko dneva svetega Patrika. Poročiš se lahko v zeleni obleki ali uporabiš zeleno jakno in pas kot dodatek k tradicionalni beli poročni obleki. Da se bosta z ženinom stilsko ujemala, lahko on nosi ujemajočo se srajco in naprsnik. Za piko na i, lahko okrasiš tablo »Pravkar poročena« z dekoracijo iz deteljic.

5. Poroka na dan svetega Patrika: zeleni koktejl

Poroka na dan svetega Patrika kar kliče po posebnem zelenem koktejlu.

A post shared by elie ziadeh (@elie_ziadeh) on

6. Makroni

Makroni so bili lani ena izmed najbolj priljubljenih poročnih sladic. Ti zeleni so popolno razstavišče za tvoj krasen zaročni prstan. Ustvariš lahko stolp makronov v izbranih barvah in okusih! Povprašaj svojega ponudnika poročnih sladic ali lahko vse pobarva zeleno tako, da bodo ustrezali tvoji temi!

7. Tvoj »irski« kuža

Če nameravaš v poroko vključiti svojega psa, bodisi kot nosilca prstanov ali spremljevalca, ga lahko olepšaš z zeleno deteljičino kravato ali metuljčkom! Vsi prisotni bodo naravnost navdušeni kako čudovito izgleda v svoji uradni obleki.

A post shared by Handmade Accesories (@2_j_shop) on

8. Cupcakes z zelenimi mrvicami

Ti čokoladni cupcake-i z glazuro iz beilisa in irskega kremnega sira izgledajo tako okusno, da te ne bomo obsojali, če želiš pokušino še pred poroko! Vrh posuj z zelenimi mrvicami in ustvarila boš popolno sladico, ki popolnoma odraža dan svetega Patrika.

9. Šopek zelenih nageljnov

Je preprost, a še vedno vpadljiv, in bo v rokah tvojih družic, ko se bodo sprehajale do oltarja naravnost popoln. Da se bo tvoj šopek razlikoval od njihovih ga lahko zaviješ v bel saten, medtem, ko se pri njihovem odločiš za temno zeleno barvo.

A post shared by The Wild Iris (@the_wild_iris) on

10. Manšetni gumbi

Če tvoj ženin ali njegova poročna priča potrebujeta malce sreče so ti manšetni gumbi z deteljo popoln modni dodatek zanju. Smaragdno zelena in zlata barva sta popolni izbiri barvne sheme za priložnost kot je poroka na dan svetega Patrika.

11. Pivo in torta

Združi dva najboljša užitka, pivo in torto s to Guinness ženinovo torto. Da bo okus popoln se odloči za čokoladno Guinness aromatizirano torto na notranji strani z okusno dekoracijo iz irske krem sir glazure na zunanji strani. Razmišljata o poroki brez alkohola? Potem si poglej teh 5 koristnih nasvetov!

12. Poročna torta

Bodimo pošteni – zelena ni najbolj privlačena barva in da jo vključiš v ključni del poroke, je lahko kar zastrašujoča naloga. Dobra plat je, da lahko s pravilno izvedbo pričarata s slaščičarjem eno najbolj okusnih in urejenih poročnih tort.

Odtenki mete ali zelene mahovine se enostavno preoblikujejo v prefinjene torte, medtem ko zlati okrasi pomagajo dodati čudovit glamurozen rob. Če se bojiš, da se bo tvoja torta spremenila v čudno in neprivlačno gmoto, se lahko vedno odločiš za navadno belo torto, okrašeno s prefinjenimi zelenimi deteljicami ali užitnimi bleščicami.

 13. Vsi odtenki zelene

Če nisi prepričana ti lahko dober cvetličar pri dekoracijah pomaga izbrati in vključiti prave odtenke zelene.