Deli z drugimi

Poročni stili za moške: 5 strokovnih nasvetov

poročni stili za moške ženin suknjić

Poročni stili za moške znajo biti prav tako zelo različni. V našem članku smo nabrali nekaj najbolj uporabnih namigov za popolno urejenost ženina na poročni dan.

poročni stili za moške ženin metuljček

1. Poročni stili za moške: Metuljček

V nedavni raziskavi smo ugotovili, da si zna le 1 odstotek moških pravilno zavezati metuljček. Čeprav se tega naučiš hitro, ne odlašaj do poročnega dneva. Poročni stili za moške so zelo raznoliki, preberi si tudi članek Modno pravilo za ženine: Kako se obleči?, da bo tvoj partner na vajin poročni dan kot iz škatlice.

Verjetno bo ženin že živčen in tudi malo pijan, ko se bo spomnil, da metuljček še ni zavezan, časa za iskanje napotkov Youtubu pa ne bo. Tega naj se nauči prej, najboljše je, če si ga pripravi že pred poročnim dnevom.

2. Zloščeni čevlji za ženina

Nič ne izgleda bolj čudno kot popolna obleka v kombinaciji z umazanimi čevlji. Na poročni dan naj bojo čevlji še posebej svetleči. Če čevlji niso novi, nekaj tednov pred poroko vanje vstavi raztezovalnik za čevlje, da bo njihova oblika popolna.

poročni stili za moške ženin dodatki

3. Ženin – moški z rožo

Roža v gumbnici je popoln dodatek, s katerim se bo med vsemi drugimi moškimi na poroki prepoznalo ženina. Dodatek je še toliko bolj pomemben, če bo kot večina drugih moških na poroki tudi tvoj ženin nosil črno obleko z belo srajco.

4. Varčuj s škrobom

Škrob očvrsti ovratnik in rokave srajce, zaradi česar bo tvoj ženin izgledal veličastno. Vendar pa s tem ni dobro pretiravati. Preveč škroba namreč lahko zdraži kožo, kar ni dobrodošlo med najbolj pomembnim trenutkom. Če obleko pripravlja čistilec, mu omeni, naj s škrobom varčuje.

poročni stili za moške ženin

5. Idealna dolžina kravate za ženina

Kravato si zaveži tako, da se bo končala malo pred hlačnim pasom.

via GIPHY