Poročna vprašanja

Kaj je Bride.si?

Bride.si je najbolj popoln in celovit vir informacij načrtovanja porok za pare v Sloveniji. Zate smo pripravili največjo bazo poročnih ponudnikov ter uporabne inspirativne poročne članke, ki ti bodo, ne glede na tvoj proračun, olajšali odločanje in organizacijo popolne poroke.

www.bride.si

Kako postanem Bride.si ponudnik?

Povsem preprosto! Le pišite nam na [email protected] in nekdo iz naše ekipe vam bo sporočil, kaj vse morate pripraviti za celovito podobo vaše ponudbe.

Ponudniki

Kje se nahaja poročni kalkulator?

Poročni kalkulator se nahaja na naši spletni strani v zgornjem desnem kotu med ikonama “Moj profil” in “Seznam opravil”.

Kalkulator

Kako lahko pošljem fotografije s svoje poroke?

Svoje poročne fotografije lahko pošlješ na naš mail [email protected] Če želiš poleg fotografij poslati tudi svojo poročno zgodbo, le klikni na spodnjo povezavo.

https://www.bride.si/zbiramo-najlepse-porocne-zgodbe/

Kako najdem zgodbe resničnih parov, ki so se poročili v Sloveniji?

Če želiš prebrati zgodbe resničnih parov, ki so že delili svoje zgodbe z Bride.si, pojdi v kategorijo ‘Poročna inspiracija’. Na desni strani se nahajajo ‘Kategorije’ ena izmed kategorij je namenjena zgodbam resničnih parov – “Poročna zgodba”. Le klikni na to kategorijo in začni brati!

https://www.bride.si/category/porocna-zgodba/

Kaj vse moram vprašati poročni katering preden jih najamem?

Ljudje moramo jesti, naj bo to doma ali na poroki. Pomembno je torej, da svojim gostom omogočiš čim boljšo in sezonsko hrano na vajin veliki dan.

Poročni catering: 6 nasvetov za pravilni izbor

Kako naj poskrbim za svoje obrvi pred poroko?

Si ena izmed tistih punc, ki se na svojo poroko želi pripraviti mesece, če ne leto ali dve vnaprej? Potem lahko pripraviš svoje obrvi na to, da bodo prikukale na plan pred tvojim velikim dnem.

Najboljši načini za rast obrvi pred poroko

Kaj vse moram vprašati poročnega frizerja?

Vsi imamo lase. Kaj storiti z njimi na dan poroke pa je čisto druga zadeva. Zate imamo pripravljenih nekaj idej, ki jih lahko predstaviš svojemu frizerju ali stilistu.

Poročna frizura: 15 svežih idej za dolge lase

Kaj vse moram vedeti glede poročnega ansambla?

Če bosta na vajin veliki dan imela poročni ansambel je pomembno, da se z njimi vnaprej pogovorita o določenih podrobnostih kot so plačilo, urnik in podobno.

Poročni ansambel na poroki

Kaj lahko počnemo na dekliščini?

Želite s svojimi prijateljicami na dekliščini storiti še kaj več kot le plesati do dveh zjutraj, piti in tavati po mestu? Zate imamo spisek super idej za nore in unikatne dekliščine!

Igra za dekliščino: 16 idej

Kaj je to poročni protokol?

Sigurno si že slišala za to besedno zvezo – “poročni protokol”. Sliši se strogo in tradicionalno. Pa je to vse kar poročni protokol je?

Popolni poročni protokol na 7 načinov

Kaj storiti, če se med načrtovanjem poroke s kom skregam?

Ne skrbi. Z načrtovanjem poroke je na tvojih ramah zelo veliko breme in včasih lahko tvoje nestrinjanje z določenim ponudnikom privre na plan. Vsi poročni ponudniki so profesionalci in se s takšnimi izbruhi srečujejo skorajda dnevno.

Prepiri, ki jih ima med načrtovanjem poroke večina nevest

Kaj naj postreževa gostom na najini jesenski poroki?

Če pripravljata jesensko poroko, se najbrž zavedata, da morata letnemu času prilagoditi tudi poročni meni, ne le poročnih dekoracij.

Jesenska poroka: Najboljši catering trendi

Kaj lahko podariva svatom na najini jesenski poroki?

Če želita svojim svatom izkazati vajino veselje in spoštovanje, jim bosta najbrž podarila nekaj malega z veliko pomena. 

10 idej za darila za svate na jesenski poroki

Zakaj mi prijatelji pravijo, da je jesenska poroka slaba izbira?

Morda so imeli tvoji prijatleji slabo izkušnjo z jesensko poroko, vendar to še ne pomeni da je vsaka jesenska poroka slaba poroka. Zate smo pripravili sedem mitov jesenskih porok in zakaj ne držijo.

Jesenska poroka: 7 razbitih mitov

Kako pripraviti poroko za noč čarovnic?

Noč čarovnic je noč, ko je meja med živim in neživim svetom najtanjša. Je tudi noč, ko se mladi oblečejo v kostume in prosijo odrasle za bonbone. Zakaj torej ne bi združila noči čarovnic s svojo poroko? Na samem obredu boš imela slaščice, vsi tvoji prijatelji pa se bodo lahko oblekli v zabavne kostume in imeli tvojo poroko ovekovečeno kot najboljšo zabavo za noč čarovnic!

Noč čarovnic: 14 poročnih detajlov

Noč čarovnic: Poroka in 13 strašljivih idej

Kaj storiti, če se na dan najine jesenske poroke zgodi nezgoda?

Morda na dan tvoje poroke začne deževati. Lahko ti tudi zataji poročni ponudnik, se ti umaže obleka… razlogov za skrb je ogromno. Ampak! Vse to se ti lahko zgodi tudi na poletni poroki. Zatorej glavo pokonci in ne razmišljaj o vsem kar se lahko zgodi. Poroka je dan, ko moraš biti srečna in ne zaskrbljena.

Poročna nezgoda v jesenskem času in kako se ji izogniti

O čem naj se pogovarjam s taščo?

To je ženska, ki je rodila tvojo boljšo polovico. Sigurno bosta našli nekaj skupnih točk pogovora. Če nič drugega, lahko govorita o njegovi novi frizuri in kako mu sploh ne paše!

Tašča in vajin odnos: Ideje za pogovor!

Kako lahko med zimskim časom ostanem aktivna?

Če ostajaš aktivna tako da tečeš ali se razgibavaš v naravi, so zimski meseci malce težji za tvoje vsakdanje podvige. Zate smo pripravili 5 načinov, kako lahko še vedno ohraniš svojo postavo kljub zimskim razmeram.

Zima: 5 načinov kako ohraniti svojo aktivnost

Kako dolgo po zaroki naj počakava, preden se lahko poročiva?

Ne glede na to ali sta se zaročila pred tremi meseci ali leti, vedno obstaja primerno časovno obdobje, v katerem morata ostati zaročena. Med tem časom lahko ugotovita kdo se bo preselil kam, kako razdeliti skupne finance…

Dolžina zaroke: Koliko mesecev moraš čakati, preden se poročiš?

Kako naj pred poroko skrbim za svojo kožo?

Med planiranjem svoje poroke ne smeš pozabiti na najbolj pomembno podrobnost – sebe. Tvoje zdravje ne sme trpeti, četudi imaš popolnoma napolnjen urnik. Vsak dan si vzemi nekaj časa zase in za svojo nego.

Pripravi svojo kožo za popoln poročni dan

Ali naj povabim bivšega partnerja na poroko?

Nekatere prijateljice ti bodo rekle ne, druge da. Vendar je na tebi, da se odločiš ali je tvoj bivši res tvoj bivši in bo med vajino poroko ostal miren in prijazen.

Bivši partner: Ali naj ga povabim na poroko?

Katero pesem naj izberem za najin prvi ples?

Nimata skupne prve pesmi? Ne skrbi, za vaju smo pripravili spisek najbolj romantičnih prvih pesmi. Le vzemita si eno popoldne, odprita steklenico vina in poslušajta spisek pesmi.

Svež seznam pesmi za vajin prvi skupni ples na poroki

Kakšno poročno obleko naj izberem, če se bova poročila le civilno?

Danes se veliko parov odloča poročiti le civilno. Proračun je tako nižji, na praznovanje lahko povabijo več prijateljev, zakomplicira pa se pri dekoraciji in oblačilih. Tvoja poročna obleka simbolično predstavlja vajin nov zakon. Cerkveni obred ima tako veliko več pravil kot, če se odločita za civilno poroko.

Izbira poročne obleke za civilni obred

Kaj storiti, če se bo prijateljica poročila na isti dan kot jaz?

Sigurno si že gledala vsaj eno ameriško komedijo, kjer se najboljši prijateljici skregata in začneta nagajati ena drugi, saj se bosta poročili na isti dan. Vendar ali je to edini način?

Poročno tekmovanje: Zakaj pride do njega in kako se odzvati?

Kaj, če se poročni ponudnik na dan poroke ne prikaže?

Žalostno, vendar se lahko zgodi. Poročni ponudnik lahko zataji, saj ni uspel storiti tega, za kar je bil plačan. Lahko tudi obstane na cesti zaradi prometne nesreče. Ponudnik sam ni vedno kriv za svojo zamudo. Poskrbi, da bo vsaj nekdo izmed tvojih bližnjih imel telefonske številke vseh poročnih ponudnikov, da jih lahko pokliče. Tako boš ti mirna, tvoji bližnji pa bodo lahko popravili možno katastrofo.

Kaj storiti, ko poročni ponudnik zataji?

 

Kaj vse moram vprašati poročnega snemalca?

Podobno kot pri poročnem fotografu, bo končni produkt poročnega snemalca ena izmed redkih fizičnih stvari, ki bodo ostale v vajini lasti. Zato je pomembno, da sta vnaprej dogovorjena kaj vse bo snemal, saj lahko veliko stvari na poroki posname le enkrat in nikoli več.

Poročni snemalec: kaj morata vedeti, preden ga najameta