Deli z drugimi

Poročna torta Meghan Markle in princa Harrya

kraljeva porocna torta

Razkrite so podrobnosti kraljevske poročne torte Meghan Markle in princa Harryja. Njuna izbrana poročna torta bo imela sadni okus, ki bo navdušil vse eminentne goste. Poročno torto bo zanju ustvarila slaščičarka Claire Ptak, lastnica londonske slaščičarne Violet Cakes.

Ptak je ameriška slaščičarka, ki je bila prej bazirana v Kaliforniji.  Svojo samostojno pot v Londonu je začela na stojnici na tržnici Broadway.

Okus kraljevske torte

Pri pripravi slaščic se osredotoča na uporabo sezonskih in organskih sestavin. Kensigtonska palača je z javnostjo delila tudi izbran okus poročne torte. Bodoča mladoporočenca sta se odločila za limonino-bezgovo torto, ki bo tako vključevala čudovite okuse pomladi. Poročna torta bo okrašena z masleno kremo in svežim cvetjem. Slaščičarka Ptak pravi: “Ne morem vam povedati, kako sem navdušena, da sta me Princ Harry in Meghan izbrala za kreatorko njune poročne torte. Ker vem, da s parom resnično delimo enake vrednote glede izbranih sestavin, uporabo organskih in sezonskih sadeže, se tega prijetnega dogodka še toliko bolj veselim.“

Spodaj si lahko oči spočiješ na čudovitih kreacijah slaščičarke Ptak:

Čokoladna poročna torta z belo vanilijo

Poročna torta s slivovo marmelado in ribezovo masleno kremo

Poročna torta z rabarbaro in svežim cvetjem

Biskvitna poročna torta z domačo marmelado

Jagodna poročna torta

Poročna torta z belim ribezom

Brezglutenska, veganska poročna torta s figami, grozdjem in rdečim ribezom

Čokoladna poročna torta s slano karamelo, okrašena s potonikami in vrtnicami

Mi že načrtujemo naslednji obisk v London, da se posladkamo s katero izmed teh čudovitih slaščic. Iščeš ideje za torto na tvoji pomladni poroki? Pokukaj sem.