Deli z drugimi

Poročna orodja: načrtovanje še nikoli ni bilo tako zabavno

planer nacrtovanje poroke porocna orodja

Dobrodošla na Bride.si. Pred teboj je čas načrtovanja sanjske poroke in naša predana ekipa ti bo na vsakem koraku stala ob strani. Na tej strani boš vedno našla koristne informacije in poročna orodja, pripravljena posebej zate, ki ti bodo v pomoč pri lažji organizaciji.

Poročni kalkulator, časovnica in seznam opravil so poročna orodja, ki ti bodo pomagala pri organizaciji tvoje sanjske poroke. Načrtovanje poroke še nikoli ni bilo tako zabavno in enostavno. Vsa poročna orodja so ti na voljo brezplačno, saj smo bile na tvojem mestu in se zavedamo kako zahtevno je organizirati lastno poroko. Vse kar moraš narediti je, da se registriraš in začneš z načrtovanjem.

Poročna orodja: časovnica

Vemo, da že sedaj odštevaš dneve, ko bosta z zaročencem dahnila usodni da, zato ti bo osebni odštevalnik vedno prikazoval preostanek časa do poroke. S časovnico te bomo popeljali skozi posamezna obdobja, da boš vedno vedela kaj te čaka od začetka do konca.

Predstavljaj si, da se na poročni dan zbudiš in veš, da je vse postorjeno in na mestu. Ali ti ne bi to omogočilo, da boste ti in vsi tvoji najljubši resnično uživali v tem posebnem času?

porocna casovnica nacrtovanje poroke odstevanje Poročna orodja: seznam opravil

S preprostim seznamom opravil enostavno odkljukaš opravljene poročne opravke ter se tako z navdušenjem podaš v naslednje. V primeru, da smo kakšen opravek izpustili ga lahko enostavno dodaš in prilagodiš časovnico tvojemu sanjskemu dnevu. Če ga ne potrebuješ pa ga preprosto odkljukaj in pozabi nanj.porocni seznam opravil nacrtovanje

Poročna orodja: poročni proračun

Določanje poročnega proračuna je eden izmed izzivov vsakega para.  Poročni kalkulator ti bo pomagal pri lažji razporeditvi stroškov. Ob registraciji si vnesla predvideni proračun, ki ga lahko vedno spremeniš in prilagodiš.

Za lažje načrtovanje smo zate pripravili različne kategorije poročnih stroškov s katerimi se bosta srečala. Vse kar moraš storiti je, da vanj vstaviš vsak strošek, ki ga boš imela z organizacijo poroke.

Da se boš lažje orientirala koliko lahko porabiš za določeno zadevo (od obleke, do pričeske, pogostitve, lokacije ipd.) smo ti pod dejanskim stroškom pripravili predlagan proračun za vsako kategorijo. Predlagan proračun je izračunan glede na tvoj proračun in naše predhodne izkušnje z organizacijo porok.

porocni kalkulator nacrtvanje poroke proracun

Poleg porabe po kategorijah imaš poleg predvidenega proračuna na voljo tudi porabo, ki v realnem času sešteva stroške, ki si jih vnesla. Na ta način boš imela vedno pred očmi koliko lahko še porabiš za ostale poročne elemente.

Do seznama opravil in kalkulatorja lahko dostopaš s klikom na ikoni na vrhu strani. Ob kliku na gumb shrani bodo vsi podatki shranjeni do tvojega naslednjega obiska.

Poročna inspiracija in ponudniki

Na profilni strani imaš poleg odštevalnika in časovnice na voljo še poročno inspiracijo, kjer smo se potrudili in odgovorili na najbolj pogosta vprašanja nevest. Z dnevno svežimi objavami skrbimo tudi, da si vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in z dogajanjem ter novičkami iz sveta porok.

porocno cvetje dekoracija inspiracija

Če še nimaš izbranih določenih ponudnikov, se ti mudi ali ne veš kam bi se obrnila preveri tudi naše priljubljene poročne ponudnike. Poročni ponudniki igrajo zelo pomembno vlogo pri načrtovanju poroke. Kakovosten poročni ponudnik bo pripomogel k izvedbi poroke, kot sta si jo zamislila ter poskrbel za to, da bo vse potekalo kot mora. Preglej največjo bazo poročnih strokovnjakov, kor so poročni fotografi, cvetličarne, zlatarne, poročni saloni in več.

Registriraj se in začni že danes!

Poglej si še 4 sezname, ki bi jih morala imeti vsaka nevesta.