Deli z drugimi

Poročna obleka: Kdaj so neveste vedle, da so našle pravo?

porocna obleka obesene obleke

»Ne spomnim se, kdaj sem se počutila tako vredno, prelepo in to kar sem v eni obleki,« je povedala nevesta Nina. Poročna obleka je pomemben del tvojega poročnega dne. V njej boš preživela najlepši dan v tvojem življenju in zato je pomembno, da se v njej počutiš udobno in lepo. Ni pomembno, ali iščeš svojo poročno obleko na spletu ali v poročnih salonih, prav vsaka doživi »OMG, ta je prava!« trenutek. Spodaj si lahko prebereš zgodbe resničnih nevest, kako so vedele, da so našle svojo poročno obleko.

Prava poročna obleka: Zgodbe resničnih nevest

»Ko me je prijateljica videla v poročni obleki, sem vedela, da sem našla tisto pravo. Njene oči so se nemudoma zasvetile, ko sem stopila iz garderobe.« – Nevesta Janja.

»Poročna obleka mi je bila tako zelo všeč, da sem 15 minut samo jokala.« – Nevesta Sandra.

A post shared by Bride.si (@bride.si) on

»Obleka se je svetla natanko tako kot sem si želela. Nisem se počutila kot da nosim prelepo obleko. Počutila sem se čudovito v čudoviti obleki.« – Nevesta Ines.

»Ko sem jo oblekla se nisem mogla nehati smejati. Nisem je hotela sleči!« – Nevesta Andreja.

»Obleka je bila prelepa, vendar pomembneje je bilo to, da sem se v njej počutila prečudovito. Počutila sem se kot nevesta. V obleki sem se videla, kako hodim proti oltarju.« – Nevesta Darja.

»Oblila so me čustva in jokala sem solze sreče.« – Nevesta Špela.

»Ko sem se zagledala v ogledalu, se mi je ustavilo srce. Ne spomnim se, kdaj sem se počutila tako vredno, prelepo in to kar sem v eni obleki. Vedela sem, da če shujšam, se zredim ali ostanem taka kot sem, se bom v obleki počutila prečudovito.« – Nevesta Nina.

A post shared by Bride.si (@bride.si) on

Lahko v njej plešeš?

»Ko preizkušaš obleke probaj v njih zaplesati… v kateri se počutiš najbolj prijetno? Tako sem jaz vedela, katera je prava!« – Nevesta Mojca.

»Bila je zadnja izmed 30 oblek, ki sem jih probala. Nisem našla niti ene napake. Doživela sem tisti trenutek »Ta je prava!«« – Nevesta Barbara.

»Ko me je mama videla v obleki, so ji usta padla skoraj na tla.« – Nevesta Manca.

»Veliko oblek je bilo lepih, vendar se v njih nisem počutila jaz. Obleko, ki sem izbrala, je izražala mojo osebnost.« – Nevesta Anita.

»Iz garderobe sem stopila vsa sijoča. Nemudoma sem vzljubila kako sem se v obleki počutila. Kako sem se premikala v obleki. Vsem je bila všeč. Nobenega dvoma ni bilo! V vseh drugih oblekah nisem tako sijala kot v tej.« – Nevesta Maruša.

»Ko najdeš obleko, v kateri se počutiš srečno, prelepo in v kateri občutiš samo sebe, takrat veš, da je tista prava.« – Nevesta Jelka.

»V obleki sem se počutila kot nevesta. Jokala sem, saj mi nobena druga obleka ni pričarala tega občutka.« – Nevesta Martina.

Če se poročaš v poletnih mesecih si preberi članek Poletna poroka: Kako se izogniti potenju na tvoj poletni poročni dan?

A post shared by Bride.si (@bride.si) on