Deli z drugimi

Poročna manikura: Nasveti in svarila

poroka porocna manikura nevesta lak

Ne glede na to, ali se boš odločila za nežno rožnato ali močno in bleščečo barvo, ti bodo ti nasveti pomagali, da bo tvoja poročna manikura zagotovo uspela. Izbira pravega laka za nohte je le polovica bitke, ko se moraš odločiti kakšna bo tvoja poročna manikura. Veliko ljudi si bo ogledovalo tvoje roke, saj si bodo želeli videti tvoj novi prstan, zato si preberi spodnje nasvete, da se izogneš kakšni veliki napaki.

Poizkusi različne odtenke

Zagotovo boš pomerila več kot eno obleko – zakaj ne bi torej poizkusila več kot en lak za note? Določeni odtenki so videti bolje na določenih odtenkih kože. Če je tvoja koža denimo bolj olivne barve, potem poizkusi makovo rdeč lak za nohte z modrimi podtoni  namesto rožnatih, saj ti bo bolje pristajal.

Kupi več kot eno stekleničko

Ko najdeš popoln odtenek, si ustvari zalogo. Eno stekleničko kupi za salon, eno za nujne popravke na poročni dan in eno, ki jo boš spakirala za na medene tedne. Ko boš morala na hitro popraviti odkrušen lak, ti ne bo žal dodatnih stroškov.

poroka porocna manikura nevesta trgovina

Gel manikuro si naredi največ nekaj dni pred poroko

Gel poročna manikura je najboljša stvar ki se je zgodila po znamenitem laku Essie Ballet Slipper. Hitro se suši in se ne kruši še tedne po nanosu – prave sanje, ki so postale resničnost. A nekaj dni po nanosu gel manikura izgubi svoj sijaj. V salon se odpravi dan ali dva pred poroko, da se izogneš kakšni nevšečnosti.

Za svoje nohte skrbi tudi sama

Manikerke v salonih so izurjene, a tudi one ne morejo delati čudežev. Ne moreš priti na manikuro s pogrizenimi nohti in uničeno obnohtno kožico in pričakovati, da bo tvoja poročna manikura videti popolno po eni uri nege. Če veš, da si rada grizeš nohte se potrudi, da se znebiš slabe navade nekaj mesecev pred poroko. Prav tako ne trgaj zlomljenih in vraščenih nohtov. To namreč lahko vodi do infekcije.

Svoj lak za nohte prinesi v salon

Tudi če je barva, ki si si jo izbrala, zaščitni znak salona, je vedno dobra ideja, da prideš pripravljena s svojo stekleničko laka za nohte. Lahko se zgodi, da laka v tvoji barvi ne bodo imeli ali da je njihova steklenička laka prestara in tako zasušena.

poroka porocna manikura nevesta dom

Da bo poročna manikura uspela, raje ne eksperimentiraj

Seveda imamo vsi radi zabavne poslikave nohtov, a če v svojem vsakdanu nisi pristašica bleščic, potem tvoj poročni dan ni pravi trenutek za eksperimentiranje.

Ne pozabi na kremo za roke

Neverjetno je, kako lahko malo vlažilne kreme izboljša fotografije tvojih rok. Nežno vmasiraj kremo v svojo obnohtno kožo in členke, preden fotograf slika detajl tvojega šopka ali prstana in tvoje roke bodo v trenutku videti mlajše.

Ne skrbi, če se ti odkruši lak

To se je pač moralo zgoditi in zaradi tega še ni konec sveta. Uporabi konico čopiča, da zapolniš manjkajoče mesto in nato pusti, da se lak suši vsaj pol minute. Potem nanesi še eno plast laka in zaključi s tanko prozorno plastjo.

Preberi si kaj je 5 običajnih skrbi neveste pred poroko!

via GIPHY