Deli z drugimi

Kako je fotografu uspelo, da je poročna fotografija polna nasmejanih otrok

kraljeva-porocna-fotografija

Ko je Kensington palace objavil uradno fotografijo s kraljeve poroke princa Harryja in Meghan Markle, so se oboževalci osredotočili na eno podrobnost – prav vsi od desetih otrok so bili pridno nasmejani. Kako je uspelo fotografu Alexiju Lubomirskemu, da so vsi otroci pridno in spodobno pozirali? Poročna fotografija je bila resnično popolna! Svojo skrivnost, kako je nastala popolna poročna fotografija, je zaupal Reutersu.

A post shared by Bride.si (@bride.si) on

Poročna fotografija: Skrivnost do uspeha

Očitno je bilo vse, kar je bilo treba narediti, razdeliti otrokom nekaj sladkarij, da so se lepo obnašali. »Sem in tja so dobili kakšen Smartie bombon«, je povedal profesionalni fotograf, pri čemer je mislil na britanske čokoladne bonbone (ne na ameriške Smratie sladkarije, ki so drugačne), ki so podobni M&M’s. Nekje je videl, da takšen trik deluje in se ga odločil uporabiti na poroki. »Ko so otroci prišli na fotografiranje, sem jim zaklical ‘kdo ima rad Smartije?’, nakar so vsi dvignili roko in se nasmehnili, celo nekateri odrasli«, je povedal Lubomirski. Zato sta bila torej princ George in princesa Charlotte tako nasmejana!

Zapomnite si torej, bodoče neveste in ženini, ki boste gostili otroke! Otroci se bodo lepo obnašali in bili pripravljeni sodelovati, če jih boste podkupili s kakšno sladkarijo! Lubomirski je ponosen na svojo fotografijo mladoporočencev, ki je uspela popolno. »Bil je tisti magičen trenutek, ko si fotograf in so vsi pogoji idealni. Sonce je zahajalo ravno nad gradom Windsor, ki je bil za njimi. Poleg tega je bila svetloba enostavno prelepa. Čudovito je bilo slikati zaljubljen par v takšnem prizoru!« je opisal. »Rekel sem jim, da se za trenutek usedimo na stopnice in uživamo v prizoru. Skupaj smo se usedli in se nasmejali ob šali, da se morajo ob trdem delu – poziranju res usesti in odpočiti«. Si že dobila kakšno idejo, kako bi svojo poročno fotografijo naredila popolno?

Si že poskusila kraljevo poročno torto? Meghan Markle in princ Harry sta izbrala kombinacijo limone in bezga. Okus je božanski! Kako jo narediš tudi sama si preberi v Kraljeva poroka: Poročna torta od ideje do krožnika.

A post shared by Bride.si (@bride.si) on