Zlatarna Sterle

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Neskončno vez med vama predstavlja ravno vajin poročni prstan. Izbereta ga le enkrat v življenju, vendar vaju za vedno spremlja na vajini poti skozi skupno življenje. Zlatarna Sterle je družinsko podjetje, ki je v zlatarski dejavnosti prisotno več kot 20 let. Specializirani so za izdelavo zaročnih in poročnih prstanov.

zlatarna sterle navidezna poroka
Zlatarna Sterle – Navidezna poroka ob odprtju nove poslovalnice v Centru Interspar Vič (Foto: Mojfokus)

Zlatarna Sterle – standard kakovosti

Vsak prstan je izdelan ročno, s posebno pozornostjo in po najvišjih standardih kakovosti. Za vajino zaroko so pripravili bogato izbiro brezčasnih zaročnih prstanov, ki jih krasijo večni diamanti, kot bodoča mladoporočenca pa lahko izbirata med pestro paleto poročnih prstanov raznovrstnih materialov. Za pravo izbiro poročnega prstana si lahko pomagata s člankom – Poročni prstan: 11 nasvetov za izbiro popolnega.

zlatarna sterle zarocni prstan
Zlatarna Sterle – Zaročni prstan (Foto: Mojfokus)

Na voljo so edinstveni poročni prstani iz zlata. Našla bosta vse od klasičnih oblik, zavitih in prepletenih linij, pa tudi tiste bolj glamurozne, na katerih se bodo iskrili diamanti. Izbirata lahko med belim, rumenim in rdečim zlatom, različnimi površinskimi obdelavami in vdelanimi kamni. Prstana bosta personalizirana tudi z vajinim osebnim posvetilom. Poleg zlatih poročnih prstanov vama nudijo tudi poročne prstane iz srebra, jekla in titana, kot ljubitelja prestiža pa si lahko ogledata prestižno kolekcijo poročnih prstanov iz platine z diamanti.

zlatatna sterle navidezna poroka prstan
Zlatarna Sterle – Poročni prstan (Foto: Mojfokus)

Dovolita se zapeljati vrhunskemu dizajnu, kvalitetni izdelavi in večnim diamantom. V Zlatarni Sterle vama zagotavljajo vrhunsko kakovost, garancijo in prilagoditve ter popravila nakita, v kolikor bi to potrebovala. Obiščita jih v Cityparku ali Centru Interspar Vič v Ljubljani, ali preglejta njihovo ponudbo na tem linku.

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija