Poročni salon White Couture

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Butični poročni salon White Couture nudi čarobni ambient za vse neveste in bogato ponudbo poročnih ter svečanih oblek za ženske. Poleg prelepih poročnih oblek, ustvarjenih prav zate, nudijo tudi poročne čevlje, tančice in vse ostale dodatke za poroko. Tako celotno poskrbijo za vse bodoče neveste. White Couture se s svojo dejavnostjo ukvarja že več kot 10 let. Leta izkušenj so pripeljala poročni salon do izvajanja vrhunske storitve, popolne prilagoditve vsakršni nevesti in izpolnitvi najglobljih želj bodočih mladoporočencev.

white couture analisa oprijeta

White Couture poročne obleke

White Couture opredeljuje vrhunska vizija podjetja, ki jih žene proti kvaliteti in nepogrešljivi storitvi. Za prihodnost planirajo še večjo rast poročnega salona. Tako kot sedaj, bodo tudi v prihodnosti ponujali le najbolj kvalitetne in izbrane poročne modele ter tako izpolnili vsakršna pričakovanja svojih strank. Njihov cilj je namreč nadvse zadovoljiti in osrečiti vsako stranko s prelepo poročno obleko in dodatki, ne glede na strankine želje. Salon ob spremljavi strokovnega kadra, ki sledi viziji podjetja, že od samega začetka uspešno.

white couture aurora oprijeta

Poročni salon resnično posveča popolno pozornost vsaki svoji stranki posebej. Dobro znajo poslušati njene želje in ideje ter jih nadgraditi z leti izkušnje, kar jih pripelje do popolne storitve za bodoče neveste. Veliko pozornost posvečajo tudi v končno podobo neveste in v njeno zgodbo. Stojijo za osebnim stikom, za katerega menijo, da je tista prava vez med salonom in nevesto, ki vedno pripelje do popolnega zadovoljstva neveste.

white couture salon

Storitev

V vesti nudenja popolne pomoči nevestam lahko na njihovi spletni strani najdeš tudi poročne članki, ki ti pomagajo že pred samim obiskom salona. Kot vsak poročni salon namreč tudi sami nudijo svojo zgodbo in svojstven pristop do strank. Odlikuje jih že sam ambient v salonu, ki je nadvse čaroben in nudi nevestam poseben občutek romantičnosti. Ambient je ustvarjen posebno za nevesto, ki si pred poroko želi najti svojo sanjsko poročno obleko. Ker salon skrbi za celostno ponudbo pa lahko brez skrbi računaš tudi na vsakršno pomoč in morebitne popravke poročne obleke.

Ponudba White Couturea se razprostira v dveh nadstropjih salona. Ponudbo vseskozi bogatijo in se trudijo, da je raznolika od ostalih salonov. Tako poskrbijo za celotno ponudbo za vse vrste želj svojih nevest. Ponudba ob spremljavi romantičnega ambienta v salonu, ki ga pospremijo tudi izkušene prodajalke, vsaki nevesti pričara občutek čarobnosti in neskončno možnosti. Torej če še nisi našla svoje sanjske obleke kar čim prej obišči salon White Couture, ki te lahko brez dvoma navduši.

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija