Ulline dobrote

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Ulla Karov, ki stoji za prečudovitimi kreacijami Ullinih dobrot, izdeluje torte in slaščice po naročilu. Izdeluje jih posebej po željah svojih strank. Poskrbi tudi za mala darilca za svate – vse od slaščic, do mini napitkov, kot so na primer bezgov sirup, likerji in še. Ne uide ji niti mizica sladic oz. sladki kotiček! Na Ulline dobrote se lahko sleherna bodoča nevesta popolnoma zanese. Poleg poročnih tort, poročnih sladkih kotičkov in drugih prečudovitih poročnih kreacij, se lahko nanjo zaneseš tudi za vajino obletnico ali prelepo presenečenje za rojstni dan dragega ali tvoje drage.

ulline dobrote ulla pri delu
Ulline dobrote 

Ulline dobrote in kreacije

Sladice opremi z detajli in dodatki, kateri so prava paša za oči! Njeni cake tarti so prečudoviti, poleg tega pa še nepredstavljivo okusni. Ulla stremi tako k svežini in okusu slaščic, poleg tega pa poskrbi še za vrhunski izgled. Videz torte mora biti namreč vabljiv in nekaj posebnega, okus pa mora prekašati zunanjost same torte. In Ulline dobrote ravno tu dostavijo oboje. Prekašajo pričakovanja svojih strank, kot tudi navdušujejo s svojimi harmonijami okusov. “Kombinacija izgleda in okusa mora poskrbeti za zadovoljstvo tako oči kot brbončic,” pravi Ulla.

Ulline dobrote lahko po željah strank poskrbi tudi za mizo sladic, katero opremi glede na tematiko poroke ali zabave. Pripravi lahko razne mini sladice, ki so prepojene z božanskimi okusi, in poskrbi za dekoracijo ter cvetje po željah stranke.

ulline dobrote porocna torta z vrtnicami
Poročna torta izpod rok Ullinih dobrot

Odlikuje jo prilagodljivost strankam!

Ulline dobrote so vegetarijanske, brez glutena in brez laktoze. Če je stranka elergik ali ne sme jesti glutena, laktoze,… se Ulla vsakemu posveti, razišče in za stranko najde najbolj kakovostne sestavine, katerih okus je lahko še boljši, kot tiste, ki vsebujejo zgoraj našteto.

Ulla nedvomno stremi k prilagodljivosti, ustrežljivosti, dobri komunikaciji s strankami in veselju novim izzivom, ki ji pridejo naproti.

ulline dobrote bride to be
Cake tart Bride to be

Ljubezen do peke

Njene dobrote so pripravljene z veliko ljubezni, kar nedvomno lahko okusi vsak. Ulla stremi k inovativnosti dobrot, da so pripravljene iz najbolj kakovostnih, domačih sestavin. Njene slaščice so tako izjemno estetične ter nadvse okusne.

Ulla se potrudi, da se na vsaki torti ali dobroti, ki jo naredi, vidi velika mera ljubezni s katero je narejena. Želi namreč, da se stranke počutijo ob okušanju Ullinih dobrot tako, kot se počuti sama, ko jih izdeluje. Zadovoljno in popolnoma predano svojemu delu! Želi, da se občuti njena strast do peke.

Z veseljem se posveti vsaki stranki in izpolni še tako »nemogočo« željo!

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija