Oriflame kozmetika, Salon lepote Ori Slovenj Gradec

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Oriflame podjetje iz Švedske in njihove lepotne svetovalke, vizažistke ter svetovalke na terenu skrbijo  za vsako bodočo nevesto s svojimi lepotnimi tretmaji, naravnim čiščenjem in nego obraza z Oriflame izdelki. Nakupovanje Oriflame kozmetike je približano vsem, ki imajo prenatrpane urnike, saj se lahko naroča iz domačega naslanjača 24 ur na dan. Ob naročanju izdelkov iz mesečnega kataloga ti lahko na pomoč priskočijo izkušene svetovalke iz Oriflame centra Salon Ori Lepote Slovenj Gradec, ki ga najdeš na naslovu Glavni trg 44.  Salon pod vodstvom neodvisne Oriflame direktorice Lidije Apačnik skrbi za Koroško regijo z okolico (do Velenja in Maribora).
oriflame kozmetika koroska lak

Kaj nudijo v Salonu Ori lepote Slovenj Gradec?

  • Ličenje za vse priložnosti, ličenje za poroke, trend make upi, dnevni in večerni make upi,
  • nega kože na obrazu, nega dekolteja, nega in oblikovanje obrvi, nega trepalnic,
  • delavnice nege kože, kjer stranke naučimo pravilno čistiti in negovati obraz tudi za vsak dan doma ter kako negovati obraz že mesece pred poroko,
  • delavnice ličenja, mini šola ličenja, opravljanje tečajev za vizažiste,
  • vsa kozmetika in novosti so razstavljene . in na voljo za brezplačno preizkušanje,
  • svetovanje o kozmetiki,
  • wellness svetovanje, zdrav življenjski slog,
  • poslovno svetovanje, kako zaslužiti s kozmetiko ali ustvariti poslovno kariero,
  • delovni čas je po dogovoru, saj zagovarjajo osebno obravnavo vsake stranke ali skupine ter delovni čas v celoti prilagodijo stranki,
  • prevzem Oriflame paketov za Koroško in okolico, naročanje na Premium prevzemno točko Ori lepote Slovenj Gradec je ceneje kot poštnina ter nudi višji nivo storitev za večje zadovoljstvo.

oriflame koroska salon ori

Oriflame izdelki za nego

Oriflame odlikuje vrhunska naravna švedska kozmetika s celovito linijo kakovostnih kozmetičnih izdelkov, ustvarjena z ljubeznijo in spoštovanjem do narave. Njihova glavna sestavina izdelkov je nedvomno narava sama. Skrbijo za visoko kakovost izdelkov, ki so črpani iz narave in naravnih procesov. »Naravna švedska kozmetika« je slogan, ki zajema bistvo njihove zgodbe. Z njihovimi izdelki lahko poudariš svojo naravno lepoto in si izbereš svoje lepotne tretmaje pred samo poroko. Naravna kozmetika je prijazna za kožo, ne iritira in ne škoduje. S poznavanjem vsake rože, njihovih pozitivnih značilnosti in naravnih procesov, Oriflame ustvarja kvaliteto na svetovnem nivoju. Filozofija, ki jih vodi skozi poslovanje sta tudi skrb za okolje in živali. Zato so izdelki v skladu z okoljevarstvenimi standardi in niso testirani na živalih.

oriflame kozmetika koroska nega obraza

Oriflame ima več kot 50 let izkušenj v svetu, 21 let v Sloveniji ter več kot 150 svetovnih znanstvenikov, ki omogočajo napredek in se zavzemajo za naravne procese. Neprestano iščejo nove rešitve in tehnologijo, s katero ustvarjajo inovativne izdelke, ki zadovoljujejo uporabnice po vsem svetu. Prilagodijo se željam in potrebam uporabnikom in ustvarjajo izdelke, ki navdušijo. Oriflame sledi najnovejšim lepotnim in kozmetičnim trendom, tako da ni skrbi, da ne bi našla trendne izdelke v njihovi ponudbi. Skrbijo, da so v korak s časovnimi trendi in tako tudi njihove uporabnice.

Oriflame se zavzema za okolje in naravo z različnimi iniciativami, kot so na primer mikro perlice, ki se nahajajo v Oriflameovih pilingih in so biorazgradljive ter naravnega izvora.

Predporočna nega obraza

Vsaka lahko na njihove izdelke resnično računa, saj zmanjša možnosti nezgod agresivnih izdelkov in tako na svoj poročni dan izgledaš popolno. Tretmaji in naravne vonjave te bodo razvajale ter poskrbele, da boš do oltarja stopila sproščeno. Zelo pomembno je, da se dobro počutiš v svoji koži, se pred poročnim dnem razvajaš in sproščaš. Tako bosta tvoja koža in obraz sijala od ljubezni in zadovoljstva. Poudarila boš svojo naravno lepoto in se prepustila vonju rož. Z Oriflame izdelki lahko poskrbiš tudi za svojega bodočega moža, saj nosijo tudi moško linijo izdelkov. Z njihovo ponudbo si lahko olajšaš svoje nakupovalne navade pred samo poroko in se izogneš zapravljanju časa v trgovinah ter agresivnim izdelkom. Poleg izdelkov za kožo nudijo tudi izdelke za lase, telo, parfume, kozmetiko in ostale uporabne izdelke za domače razvajanje.

oriflame kozmetika koroska sminka

Izbereš si lahko vrhunski naravni parfum, ki so ustvarjeni za vsak okus. Od bolj elegantnih, do svežih vse do zelo nežnih in ženstvenih. Brez dvoma pa so znani po svoji liniji negovalne kreme za ustnice, nohte in roke. Z njihovimi linijami izdelkov lahko zase poskrbiš celovito od glave do pet in tako ne pozabiš na noben detajl. Vonjave in žametnost izdelkov te bodo razvajali. Z veseljem uporabljaj izdelke Oriflame, ki te bodo negovali vse do tvoje poroke. Če si v dvomih glede katerega koli izdelka ali potrebuješ pomoč pri izbiri za Koroško regijo z okolico, obrneš na neodvisno Oriflame direktorico , gospo Lidijo Apačnik. Za pomoč pri naročilu ali povpraševanje je dosegljiva preko številke 070 606 226.

oriflame kozmetika lidija apacnik

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija