Pravljični trenutek

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Poročna agencija Pravljični trenutek se ukvarja z organizacijo porok v Sloveniji in v tujini (predvsem v sosednji Italiji in Hrvaški). Parom ponujajo storitve organizacije poroke, koordinacije poroke in poročnega dne, organizacije poročnih presenečenj, izvedbe simboličnih obredov ter organizacijo sanjskih zarok. S pomočjo partnerjev v tujini pa lahko organizirajo tudi zaroko na počitnicah ali potovanjih. Želje (bodočih) mladoporočencev izpolnjujejo že kar 4 leta. S svojo storitvijo pa skrbijo za popolno izpolnitev predporočnih in poročnih želj ter pričakovanj. Pravljični trenutek redno stoji ob strani svojim parom ob vseh magičnih in veselih trenutkih.

nejc bole poročna agencija pravljični trenutek
Fotografija: Nejc Bole

Pravljični trenutek: Začetek zgodbe

Pravljični trenutek je gradil temelje za svojo pot že v gimnazijskih časih. Začelo pa se je s šalo, potem z lastno poroko in porokami prijateljev, kar je pripeljalo do stvaritve podjetja Pravljični trenutek. Že prvo so bili povabljeni v Toskano na svetovno znan sejem Buy Tuscany, kjer so spoznali poročne organizatorje z vsega sveta. Osebno pa so se srečali tudi s prečudovitimi poročnimi lokacijami v Toskani. To jih je še posebej motiviralo, da svojo dejavnost razširijo v Italijo in tam izpolnjujejo slovenskim parom poročne želje.

Poleg želj jih odlikuje jih tudi vrhunska vizija: Načrtovati paru poroko po njunih željah in jima tako omogočiti čim mirnejše čakanje na poročni dan. Svojim parom lajšajo predporočno pot kot tudi dogajanje na poročnem dnevu tako, da se lahko mladoporočenca sprostita in resnično uživata brez vsakršne skrbi. Vez zaupanja, ki se stke med Pravljičnim trenutkom in parom je nepogrešljiva za vsak sanjski poročni dan.

moj fokus poroka pravljicni trenutek
Fotografija: Moj fokus

Pravljične poroke

Pravljični trenutek se zaveda, da je poroka osebni dogodek in tako parom zagotovijo osebni pristop in popolno pozornost. Njihov pristop je profesionalen, vendar gojijo zaupljivost in odprtost do vsakega para. Tako se lahko pari s poročnim organizatorjem resnično odkrito pogovarjajo o svojih željah o sanjskem poročnem dnevu, kar pripelje tudi do uresničevanja le-teh.

Poročno organizacijo v Pravljičnem trenutku venomer spremlja pozitiven pristop in optimističnost, ki se prenaša tudi na bodoča mladoporočenca in organizacijo same poroke. Nenehna pozitiva prinaša vrhunske rezultate in prelepe poročne dni vsakemu paru. In ker je predporočni čas lahko izjemno stresen je tovrstna odlika resnično nepogrešljiva pri poročni organizaciji. Njihova energija se tako neposredno prenese tudi na reševanje problemov, ki se lahko pojavijo pred in med poroko. Vsak par se lahko popolnoma zanese na pristop Pravljičnega trenutka, da bo ustvaril resnično pravljično in brezskrbno doživetje v času svoje poroke. Posebno jih odlikuje tudi znanje in izkušnje na različnih področjih, ki se venomer izkažejo za priročne.

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija