Vinogradništvo Marin

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Na obronkih Pohorja ležijo vinogradi, ki brodijo sladko grozdje in kjer nastajajo okusna vina ter penine. Vingradništvo Marin je družinsko podjetje, ki aktivno deluje iz generacije v generacijo in z veseljem ter strastjo ustvarjajo vina vrhunske kakovosti. V zadnjih letih so izpopolnili tradicionalne postopke in jih nadgradili s sodobno tehnološko opremo. Pridelujejo vina, ki so primerljiva svetovnim vinskim trendom, kamor jih sama pot tudi vodi. Slovenijo osvajajo s svojo 300 letno tradicijo, vedno zanimivimi zgodbami in božanskimi okusi. Svetovni trg pa jih že težko pričakuje.

vinogradnistvo marin vinograd grozdje trte

Vino Dragi in Draga

Posebna zgodba o poročnem vinu Vinogradništva Marin je zrasla med tekmovanjem moške in ženske ekipe. Vsaka ekipa je kreirala svoj okus, svojo harmonijo in svoje prav posebno vino z imenom Dragi in Draga, ki sta prava poslastica na vsaki poroki. Ustvarjeni vini sta iz grozdja iste sorte, postopek priprave in negovanja pa sta se od skupine do skupine razlikovala. Ženska ekipa je ustvarila belo vino s sladko kombinacijo okusov, ki je kljub temu lahko za pitje. Pod rokami moške ekipe je nastalo polsuho belo vino, ki je popolna kombinacija za celovečerno zabavo. Okusi obeh vin ne ustvarjajo težke podlage, temveč s svojimi vonjavami in harmonijo dopolnjujejo jedi, ustvarijo žametno podlago in željo po še. Ekipi sta se prilagodili tako ženskim kot moškim brbončicam in tako ustvarili vrhunsko kombinacijo za vajino poročno slavje.

Izid tekmovanja je bil izjemno uspešen, a pravega zmagovalca ni bilo. Vsaka ekipa je zmagala v svoji kategoriji, vendar so skupaj ustvarili prisrčno zmagovalno zgodbo. Kombinacije okusov predstavljajo namreč nevarnost, da vsakdo izgubi tla pod nogami.

Okusi in sorte vin

Poleg vin Dragi in Draga ima Vinogradništvo Marin še stalno ponudbo, ki zajema vina Cuvée Marin ter buteljke Laški Rizling, Renski Rizling, Chardonnay, Traminec in Savignon. Posebej priporočajo sortni vini Beli Pinot in Renski Rizling. Kot posebno ponudbo nudijo paket Trojček, kjer najdeta penino Hubert in vini Draga ter Dragi. Ročno izdelan paket je mičen in unikaten, saj lahko vina prilagodita po svojih željah ali prilagodita okuse posebni priložnosti.

vinogradnistvo marin penina hubert darila

Vinogradništvo Marin in njihova penina

Vinogradništvo Marin v svojem repertoarju nudi tudi penino Hubert, ki je ustvarjena v čast in spomin očetu Hubertu, ki je zasadil velik del vinogradov v namen pridelavi penine. Penina Hubert je s svojo lahkotnostjo in sadno svežino primerna kot aperitiv ali za dopolnitev lažjih jedi, kot so ribe, piščanec in podobno.

Če nista prepričana v same okuse vin, sta prisrčno vabljena na degustacije različnih belih vin, katere redno prirejajo. Za praznovanje poroke ali preostale posebne priložnosti vama lahko vina Vinogradništva Marin tudi dostavijo. S svojimi okusnimi in svečanimi vini bodo poskrbeli za nepozabne okuse in brezčasno poročno slavje. Svate bosta z izborom premamila, medtem ko se bosta sama podala na svojo skupno življenjsko pot.

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija