Poročne Pravljice by Veronika Ekart

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Poročne pravljice so poročni salon tvojih želja. V njem najdeš pestro izbiro svečanih in poročnih oblek, poročnih dodatkov ter poročnih in cvetličnih dekoracij. Veronika Ekart ti z veseljem prisluhne, svetuje in si vzame čas, da lahko ti izbiraš med kvalitetnimi poročnimi oblekami, ki jih prilagodi tvojemu stilu in okusu.

porocne pravljice madaline gardner maya porocna obleka
Poročne Pravljice – Poročna obleka Madaline Gardner Maya

Poročne pravljice – Poročni salon oblek s dekoracijo

Veronika ti v poročnem salonu Poročne Pravljice nudi nakup ali izposojo poročne obleke, poročnega nakita, lasnih dodatkov, tančic, naprsnih šopkov, poročnih čevljev, kravat in metuljčkov za moške. V poročnem salonu je trenutno na voljo več kot 90 modelov visoko kakovostnih poročnih oblek, med katerimi zagotovo najdeš svojo. Poročne obleke so prilagodljive različnim postavam in namenjene tudi nosečnicam. Dostopne so vsem, ki pri izbiri poročne obleke iščejo kakovost in osebno noto. V kolikor še nisi prepričana, ali bi poročno obleko kupila ali si jo izposodila, smo zate pripravili prednosti nakupa in izposoje poročne obleke.

porocne pravljice demetrios 836 porocna obleka
Poročne Pravljice – Poročna obleka Demetrios 836

Veronika Ekart je poročni salon Poročne pravljice ustanovila v Celju pred 16 leti, kot ustvarjalni kotiček za cvetlične aranžmaje. Tako še danes poskrbi, da se tvoja poročna obleka ujema z vsemi poročnimi dodatki, ki jih želiš in dopolnjuje s poročno dekoracijo, ki jo izbereš. To pomeni, da lahko ob nakupu poročne obleke v poročnem salonu Poročne Pravljice izbereš tudi rdečo nit poroke in naročiš poročno cvetje in poročno dekoracijo, ki si jo brezplačno izposodiš. V kolikor si za poročno cvetje že izbrala cvetličarno, lahko poročno dekoracijo v poročnem salonu tudi najameš.

Tako je tvoj poročni dan lahko res nekaj posebnega in prilagojen le tvojim željam – prava poročna pravljica.

porocne pravljice morilee porocna obleka
Poročne Pravljice – Poročna obleka Morilee

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija