Tortarnica

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Vsi si želimo torte, ki je tako okusna kot prelepa na pogled. Vsebina torte, ki nas čaka ob vsakem grižljaju, mora biti še bolj vabeča od zunanjosti, zunanjost pa mora biti tista, ki še najmanjše sladkosnedce privleče k sebi. S kombinacijo strasti, želje in znanja Tortarnica izdeluje torte, ki so vrhunec kulinaričnega užitka in prava paša za oči.

Kdo stoji za Tortarnico?

Torte, ki so zabavne, klasične, elegantne ali igrive imajo skupen element. To je glava in duša Tortarnice – Nina Čučnik. Ninina zgodba dokazuje, da ko nas vetrc zanese lahko pristanemo na cilju, ki je morebiti celo naš končni. Skozi svojo življenjsko pot je našla svojo strast in hobi spremenila v poklic. Tortarnica je nastala kljub polnemu urniku mame dveh otrok, s trdim delom, zagnanostjo in ogromno željo, ki je tlela v Nini.

tortarnica slascicarka porocna torta slascice

Brez podkovanega znanja so ena za drugo nastajale torte, kjer je vsaka bila boljša od prejšnje. Počasi so iz ponesrečenih tort nastajale okusne torte, potlej dvonadstropne torte, okrasni fondanti, figurice in naposled trinadstropne torte. Občutek za estetiko in inovativnost se je razvijala in nastajati so začele prekrasne torte. Rek »vaja dela mojstra« je spremljal Ninino sladko zgodbo vse do kreacije Tortarnice.

Tortarnico vodi smiselna vizija, ki bi morala voditi vsako slaščičarsko pot. V prvi vrsti so najpomembnejši okusi, šele potem se lahko prepustimo toku dekoracije. Nina v vseh pogledih stremi k popolnosti, zato se vsakega sladkega zalogaja loti, kot da je poročna torta. Strast, ki raste v Nini pa se še kako vidi in okuša v njenih kreacijah. Tudi moto Tortarnice se glasi »baked with love«.

Uspešno slaščičarko odlikujejo tudi prilagodljivost, ustrežljivost in veselje do novih izzivov. Njena iznajdljivost ji je pomagala, ko je morala speči dvonadstropno torto sredi poletja v kampu. Skozi izziv so ji pomagale tudi njene organizacijske spretnosti in odlične zamisli.

tortarnica roza porocna torta cvetlice

Tortarnica ima široko ponudbo

V njenem repertoarju slaščic se znajdejo tudi najnovejši trendi, kot so cupcakesi in cakepopsi v stilu mavričnih samorogov, zlato obliti cakepopsi, slaščice za naznanitev spola prihajajočega dojenčka, tako imenovane »gole« torte… V idejah izdelave poročnih in rojstnodnevnih tort, pa so se znašle še torte v obliki lesenega soda, lončene posode z vrtnicami, miniona, torta za opravljen magisterij s kapico, v obliki Orea, samoroga, skutina torta z limono in še. Njene kreacije izkazujejo Ninino ustvarjalnost, občutek za estetiko in prilagodljivost.

tortarnica torta

Tortarnica se posveti vsaki stranki in stremi k izpolnjevanju najglobljih želj. Še tako nenavadna ideja je Nini dobrodošel izziv. Zato jo pogumno kontaktirajta. Tudi če vizija še ni izdelana, vama lahko s svojim idejami in izkušnjami pomaga priti do cilja. Sama ga je našla in pomagala bo vsaki duši, ki jo vetrc zapiha v njeno smer, da doseže isto.

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija