Hotel City Maribor

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Poroka je življenjski dogodek, ki vama bo večno ostal v spominu. Naj bo to zaradi obljube zvestobe ljubljeni osebi ali zaradi priprav, katerim bosta namenila ogromno časa in energije. Hotel City Maribor vama obljublja, da lahko vajin poročni dan poteka popolnoma brezskrbno in je en sam užitek.

hotel city maribor poroke
Hotel City Maribor – Navidezna poroka

Hotel City Maribor – urbana poroka z najlepšim razgledom

Hotel City Maribor vaju vabi, da ohranita svoje spomine na najlepši dan v življenju s čudoviti fotografijami z najlepšo kuliso – razgledom na reko Dravo, mesto Maribor in Pohorje. Vajinemu dnevu se bodo skrbno in predano posvetili, pa naj bo to organizacija celotnega dogodka, obred na najlepši terasi mesta Maribor ali pogostitev z zabavo.

hotel city maribor poroka
Hotel City Maribor – Poroka na terasi

Za vajin poseben dan ljubezni ima Hotel City Maribor res odlične pogoje za izvedbo sodobne urbane poroke. Na enem mestu vama namreč omogoča izvedbo poročnega obreda in slavja do 300 oseb z živo glasbo. Fleksibilnost in prilagodljivost vajinim željam, ter zagotavljanje najvišje kakovosti, tako produktov kot storitev, so njihovo vodilo in odgovornost. Pri pripravi poroke bo ekipa izkušenih strokovnjakov skrbno prisluhnila vsem vajinim željam, tako pri okrasitvi prostora, kot pri izbiri poročnega jedilnika in izvrstnih lokalnih in tujih vin.

hotel city maribor porocni par
Navidezna poroka v Hotelu City Maribor – Poročni par

Poročno slavje v Hotelu City Maribor je zato zagotovo nepozabno doživetje. Naj občutek intime, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomembne podrobnosti v vajinem mozaiku zadovoljstva. Na razpolago sta tako vrhunska kulinarika kot preprost klasičen meni. Vrhunski kuharji restavracije City Terasa vama zagotavljajo veliko izbiro poročnih menijev s ciljem razvajanja vseh čutov.

hotel city maribor porocne namizne dekoracije
Hotel City Maribor – Poročne namizne dekoracije

Za svate je zagotovljeno parkirišče, v hotelski parkirni hiši, v treh podzemnih etažah hotela. Hotel City Maribor vama podari prvo poročno noč v ekskluzivni suiti za mladoporočence, za ugodno nočitev vajinih svatov pa lahko prebereta članek kako najeti najboljšo hotelsko sobo kot gost in prihraniti.

hotel city maribor porocna noc
Hotel City Maribor – Suita za mladoporočence

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija