Domači izdelki Lorber

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Sara in Matjaž ustvarjata pod imenom Domači izdelki Lorber. Izdelujeta domačo kozmetiko in ročno izdelane rožice iz najlonk. Na podlagi tega sta, tekom let in izkušenj, sestavila tudi poročno-slavnostno ponudbo, kjer vama ponujata naslednje izdelke: darilca za goste, naprsne šopke, šopke ter namizno dekoracijo. Njuni izdelki domače kozmetike predstavljajo mila, balzami za ustnice, olja in različna mazila.

domaci izdelki lorber lila komplet
Domači izdelki Lorber – Lila komplet

Domači izdelki Lorber: Domače, naravno in ročno izdelano

Sara in Matjaž pod imenom Domači izdelki Lorber ustvarjata že več kot 5 let. S tem nadaljujeta družinsko tradicijo ročnih del. Njuna vizija je: domače, naravno, ročno izdelano, praktično in trajno. To je vizija, ki se lepo vidi tudi v njunih izdelkih. Le-ti so vsi ročno izdelani, naravni (mila oz. kozmetika) ali izdelani iz trajnih materialov (rožice iz najlonk). Tako so njuni izdelki nadvse primerni za vaju tudi, v kolikor si želita okolju prijazne poroke.

domaci izdelki lorber sopek mladoporocenca
Domači izdelki Lorber – Poročni šopek

Med njune prednosti spadajo prilagodljivost, preprostost ter unikatnost. Kdor pozna in spremlja njuno delo, lahko opazi, da sta ob redni ponudbi zelo fleksibilna in odprta za kakršnekoli želje strank (če so le izvedljive). Največja njuna prednost so personalizirani napisi oz. odtisi na milih, ki se uporabljajo kot darilca za goste. Na mila najpogosteje odtisneta imeni mladoporočencev, datum poroke ali kakšen motiv (npr. prstani, srčki ipd.), tako da so vajina darila res personalizirana.

Vzorci materialov za izbiro pravilne barve

Pri njunem delu je opaziti njun neposreden in unikaten stik s strankami, saj vama tik pred potrditvijo naročila posredujeta vzorce materialov za izbiro pravilne barve. Na primer: Zanimata se za naročilo darilc za goste na poroki – mini milo v škatlici s satenastim trakom. Pri tem te povprašata v kakšnih barvah želita dekoracijo. Na podlagi vajinega odgovora in njunih materialov izbereta in ti po pošti pošljeta oštevilčene vzorčke, ki jih nato lahko primerjata z ostalo dekoracijo (npr. vabili, zahvalami ipd.) ter tako izbereta primerne barve oz. odtenke.

domaci izdelki lorber milo juta trak
Domači izdelki Lorber – Mila z odtisom in trakom iz jute

V začetkih podjetja Domači izdelki Lorber sta izdelovala zgolj rožice iz najlonk, kasneje pa sta ponudbi dodala še domačo kozmetiko (mila, balzami za ustnice, masažna olja ter različna mazila). Skozi različna povpraševanja se je pričela razvijati tudi poročna-slavnostna ponudba, kateri danes posvečata največ pozornosti. Najbolj priljubljeni in iskani izdelki so naprsni šopki in mila s personaliziranimi odtisi.

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija