AVON

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

Več o ponudniku

Avon se že več kot 10 let ukvarja z direktno prodajo kozmetike in tako izpolnjuje lepotne potenciale številnih žensk v Sloveniji. Njihove izdelke lahko najdeš na njihovi spletni strani. Pri Avonu stremijo k temu, da njihov vsakršen korak odraža sledečih pet vrednot: zaupanje, spoštovanje, vera, skromnost in integriteta. Že več kot 130 let Avon ženskam nudi priložnost za finančno neodvisnost. Danes že več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnic po celem svetu uživa možnost fleksibilnega zaslužka, ki ga nudi Avon.

avon nega koze

Dejavnost Avona

Glavna prednost Avona je udobno naročanje izdelkov v udobju naših domov. To je posebno priročno za vse, ki si ne želijo zapravljati dragocenega časa v velikih nakupovalnih središčih. Kar je še posebno priročno v času organizacije poroke ali poročnega dne, ko je nevesta natrpana z nešteto odgovornosti in tako težko najde čas zase. Vse potrebne izdelke za nego kože in lepoto lahko naroči od doma, pri temu pa ji je zagotovljena popolna kvaliteta ter profesionalnost. Paket je dostavljen v treh delovnih dnevih direktno na dom ali v izbrano poštno poslovalnico. Račun pa lahko nevesta poravna v roku 14 dni, kar nudi veliko mero fleksibilnosti. V kolikor nevesti izdelek ne odgovarja, ga lahko enostavno reklamira v roku 30-ih dni. Tako Avon poskrbi za udobje in zadovoljstvo svojih strank. Dodatna prednost je širok izbor izdelkov negovalne in dekorativne kozmetike, oblačil, modnih dodatkov ter dekorativnih izdelkov za dom, med katerimi vsakdo odkrije popolne proizvode za svoje potrebe. Nov katalog izide vsake 3 tedne, ki člane razveseli z vsemi novostmi, ki jih nudi Avon. Novosti narekujejo sodobni trendi v lepotni panogi.

avon kozmeticni izdelki

Zgodovina Avona

Pred 130 leti je imel vizionarski samostojni podjetnik David H. McConnell izjemno idejo, da bi ustanovil posel, ki bi ženskam dajal priložnost za zaslužek denarja izven njihovega doma ter da bi si tako ustvarile finančno neodvisnost. To se je zgodilo 34 let preden so ženske v ZDA dobile volilno pravico.

avon zenske boj proti raku dojk

Avon in vizija

Avon zagotovo ni klasičen ponudnik poročnih storitev, saj njihove storitve lahko koristijo vse ženske in ne le tiste, ki trenutno načrtujejo svoj sanjski poročni dan. prav vsem ženskam nudijo nasvete ter vrhunske proizvode za ličenje, nego kože obraza in telesa, las, nohtov in še. Poleg tega pa svojim predstavnicam nudijo vso podporo pri razvijanju lastnih talentov pri gradnji kariere v zabavnem in motivirajočem timu. Avon je tako podjetje, ki obarva tvoje trepalnice z maskaro, zraven pa ponuja finančno neodvisnost. Podjetje, ki se z eno roko bori proti gubam in z drugo proti raku dojk. Je podjetje, ki se zaveda, kako pomembne so popolne ustnice, a se hkrati ne boji spregovoriti o nasilju v družini in podpreti finančne neodvisnosti žensk. To je podjetje, ki lepote ne prinaša samo do vrat, ampak ta tudi odpira. Podjetje, ki podpira 6 milijonov članov v več kot 100 državah po svetu. To je Avon. 130 let se že zavzemajo za lepoto, inovacije, optimizem in predvsem za ŽENSKE.

Kontaktirajte ponudnika

Prikaži obrazec

Mnenja uporabnikov

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabniki (0 Mnenja)
Vaša ocena
Kaj pravijo stranke? Za oceno se morate prijaviti
Order by:

Ni mnenj. Bodite prvi.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Povprečna ocena:  
(0 Mnenja)

Oddaja mnenj je na voljo le prijavljenim in registriranim uporabnikom

 

Lokacija