Deli z drugimi

Največji Pinterest spomladanski modni trendi

nordwood themes pinterest spomladanski modni trendi

Naj gre za tvojo spomladansko poroko, ali spomladansko poroko tvoje prijateljice – v vsakem primeru tvoja garderoba potrebuje dobro mero svežine. Saj se z razlogom reče spomladansko čiščenje, kajne? Preden se lotiš nakupa nove spomladanske oblekice za prijateljičino poroko, preveri kateri so top spomladanski modni trendi.

Na tem mestu pridejo prav prijatelji in prijateljice iz Pinteresta. Sprijaznimo se – vse punce namenimo čisto preveč časa skritim kotičkom Pinteresta, da najdemo idealno inspiracijo, ko na vrata potrka nova sezona. Sori šef, služba bo morala malo počakati!

Pinterest je analiziral preko 16 milijard ženskih modnih ‘pinov’, da so nam lahko prikazali top trende letošnje nove sezone. Želiš vedeti kaj obleči na spomladanski poroki? No, na podlagi Pinteresta so tole najljubši spomladanski modni trendi, ki jih bomo videle v garderobah vseh modnih deklet.

Sivka

Brez dvoma je sivka ‘it’ barva pomladi 2018. Vsi s sivko povezani modni trendi so od lani poskočili kar za 98%, tako da pričakuj to barvo na vseh poročnih sprejemih. Draga bodoča nevesta, sivka je super, super, super barva za tvoj videz na predporočni večerji. Ali celo kot barva za tvoje družice! Pepelnato roza (ali alt roza) se je prav tako povzpela na vrh popularnih barv, tako kot svetlo rumeni in zeleni odtenki. Tako da draga, sedaj moraš začeti razmišljati pastelno!

Saten

Kot punca rojena v devetdesetih sem čisto vzhičena nad ponovno in drzno vrnitvijo satena. Procentualno so se shranjene slike satena od lani povzdignile za kar 242%. Veš kaj to pomeni, kajne? Hitro povleci satenasto krilce ven iz zaprašene škatle na podstrešju in se pripravi na aprilsko poroko, na katero si bila povabljena.

Prosojne tkanine

‘Goli’ trend je osvojil leto 2018. Vidimo ga lahko na vse več poročnih oblekah, prav tako so prosojne majčke, kot tudi nogavice, ene izmed najbolj shranjenih pin-ov na Pinterestu.

Resice

Pozabi lanskoletne pom-pome, resice so letos tiste, ki jih lahko vidiš čisto povsod! Trend nad katerim bodo navdušene predvsem bohemske neveste.

Asimetrična krila

Dobro si že seznanjena z našo ljubeznijo do visoko-nizkih poročnih oblek in tako kot s satenastimi majčkami, smo pri Bride.si zaljubljeni v asimetrična krilca. Je predvsem boemski in preprost videz za super prikupno obleko poročne gostje. Prav tako lahko pride prav kot druga poročna oblekica, če imaš v mislih poroko na plaži.

Salonarji

Da te rešim muk iskanja popolnih čevljev za tvojo dekliščino so tu salonarji! Procent shranjenih ‘pinov’ s salonarji se je dvignil za 455% (ja, pravilno si prebrala, nisem se zatipkala), tako da pusti svoje visoke pete doma in se pripravi za optimalno udobje med letošnjo poročno sezono. Letošnji spomladanski modni trendi so kar naenkrat videti veliko bolj udobno!

A post shared by ✨Pip Jolley✨ (@pipjolley) on

Pleteni sandali

Pleteni sandali bodo glavni čevlji to sezono. Kako priročno, da so naravnost idealni, da boš med toplejšimi meseci kot gostja lahko preplesala celo noč.

Pete s trakovi

Trakovi na petah so super opcija za dame, ki si želijo ekstra ženstvene pete (ali sandale). Pričakuj, da boš tovrstne čevlje kar pogosto videvala na letošnjih porokah.

A post shared by Bride.si (@bride.si) on

Beli čevlji

Trend belih čevljev je bil na vrhu že med jesensko in zimsko sezono. Kako priročno za nas, da je ostal v modi še za pomladno sezono. Menim, da ni potrebno razložiti zakaj so idealni za tvoj poročni dan.

A post shared by Bride.si (@bride.si) on

Naglavni trakovi

Čas je, da pokažeš iz kakšnega testa si s svojim najboljšim Blair Waldorf izgledom!

‘Mini-Bucket’ torbice

Spomladanski modni trendi med torbicami: “mini-bucket’s”.Vsekakor ne želim, da bi pozabila na oh-še-tako! priljubljen trend vrečastih torbic – a moram izpostaviti, da je mini verzija popolna opcija za poročno dnevno torbice.

Geometrični uhani

Geometrični uhani pridobivajo na popularnosti kot najbolj odrezavi uhani med spomladanskimi trendi. Ni debate, da so tovrstni uhani obvezni dodatek poročnim gostjam prav tako kot nevestam! In zgleda, da trend ne bo nehal navduševati še kar lep čas.

A post shared by Wolf & Moon (@wolfandmoonshop) on

Te zanimajo letošnji poletni trendi? Preberi si 23 idej s katerimi bo tvoja poletna poroka nekaj posebnega.