Deli z drugimi

Organiziraj poročno vozilo za odhod s poroke

porocno vozilo porocni sopek

V tem članku ti bomo predstavili vse, kar moraš vedeti, ko organiziraš poročno vozilo za odhod s poroke.

Ene najlepših poročnih fotografij nastanejo takrat, ko se mladoporočenca z oltarja odpravita v skupno življenje. Vsak par odide s poroke na svoj slovesen način, od jadranja proti sončnemu zahodu do nešteto večernih lučk. Za odhod s poroke pa lahko uporabiš in okrasiš tudi poročno vozilo. Poglej, kako.

porocno vozilo nevesta poslov
Nevesta se poslavlja

Veliki odhod s poročnega oltarja ali s pogostitve

Želiš veliki odhod izvesti po pogostitvi, a avto potrebuješ že prej? Ni nujno, da je veliki odhod prva stvar po poroki, lahko ga izvedeš tudi po pogostitvi, kar je še bolj priročno, saj boš od oltarja do kraja pogostitve nekako morala priti. Med prevozom pa si lahko v poročnem vozilu s partnerjem vzameta čas zase in predelata čustva ob velikem dogodku, saj bo to prva vožnja, odkar sta poročena.

Izberi poročno vozilo

Lahko si izbereš karkoli: starinski avtomobil, čoln, rikšo, Vespo, motorno kolo ali karkoli drugega. Karkoli si izbereš, je dobro, da je v stilu tvoje poroke. Če je poroka na podeželju, si lahko slovesen odhod organizirata tudi s kočijo in konjem. Če imata rada prestiž, pa si lahko najameta luksuzen avtomobil, kot na primer Rolls-Royce.

porocno vozilo okrasitev poroka
Pravkar poročena

Okrasi poročno vozilo

Lahko na avtomobil napišeta »just married« (pravkar poročena), kot je to navada v ZDA, ali pa na avto tradicionalno privežeta trakove in pločevinke. Zapomni si, da na avto ni dobro pisati z brivsko peno, ki lahko poškoduje lak na avtu. Zberi vse, s čimer boš okrasila avto, in zaupaj nalogo prijatelju ali sorodniku, ki ga bo okrasil zate.

Da boš v vožnji najbolj uživala, najdi voznika in se domenita, kdaj naj vaju pride iskat na poroko ali pogostitev. Preden avto okrasiš, poskrbi, da dekoracije ne bodo motile voznika in da bo avto za vožnjo varen v skladu z zakonom.

Pripravi se na fotografiranje

Sporoči fotografu svoje načrte, da se bo lahko na poroko pripraviti in bo vedno na pravem mestu v pravem trenutku, da bo v fotografije ujel popolne življenjske trenutke (lahko se tudi odpelje z vama v vozilu in vaju fotografira med vožnjo). Če bosta s partnerjem za poročno vozilo izbrala kolo za dva, se prepričaj, da te poročna obleka med vožnjo ne bo motila.

via GIPHY

Če se boš na kolesu vozila z dolgo, razkošno poročno obleko, izkušnja verjetno ne bo prijetna.  Tudi fotografije ne bodo videti najboljše. Katerokoli vozilo si izbereš, pred poroko malo vadi vstopanje in izstopanje z obleko, ki bo podobna poročni, da boš dobila občutek kako se v obleki premikati.