Deli z drugimi

5 stopenj za načrtovanje poroke na Pinterestu

Zaroka porocni prstan nevesta nacrtovanje poroke

Svojemu izbrancu si dahnila iskreni »da«, tvojo roko krasi čudovit prstan, najbližje si o novici že obvestila in sedaj je čas, da se resno lotiš organizacije enega izmed najčudovitejših dni, ki te čaka.Morda si ena tistih, ki že od nekdaj iščejo inspiracijo za načrtovanje poroke po Pinterestu: popolno lokacijo s čudovitim okrasjem, morda si imela celo skrivno tablo, kamor si pripenjala fotografije sanjskih poročnih oblek, morda si na tem socialnem omrežju še čisto nova.

Vsekakor te je od zaroke naprej vsaj enkrat že zaneslo na Pinterest, kjer si se hitro izgubila v poplavi norih idej, kajne? Vendar previdno, uporabljaj ga zgolj za navdih in v vse ideje vpelji nekaj svojega, ter ohrani zdravo perspektivo, da te ne zanese, saj na neki točki Pinterest v tvoje življenje lahko prinese več stresa, kot pomoči.

Zate smo pripravili 5 stopenj, s katerimi se srečaš ob uporabi Pinteresta za načrtovanje poroke.

1. Poroka je v tvojih rokah

Pinterest ti nudi neskončno možnosti glede izbire obleke, cvetja, ideje o hrani in slogu dekoriranja, in vse to lahko shraniš za pozneje zgolj z enim klikom! Ob vseh teh idejah si lahko nedvomno zorganiziraš najbolj čudovito poroko stoletja, celo boljšo kot Harry in Meghan!

Poroka organizacija nacrtovanje socialna omrezja telefon
Načrtovanje poroke

2. Iskanje inspiracije za načrtovanje poroke je enostavno

Čisto povsod je! Omisliš si lahko neomejeno število tabel in nikoli si nisi mislila, da boš kdaj v življenju tako organizirana. Izdelaš si lahko po tri (ali več) različnih tabel zgolj za poročno obleko, sledijo še ideje o ličenju, pričeski, nohtih, … In tako se nadaljuje in kmalu imaš že 50 tabel, številka pa še zmeraj raste iz dneva v dan. Morda ti bo Pinterest namenil kakšno nagrado za podiranje rekorda v količini tabel. Oh, planiranje poroke je čudovito!

3. Sprejemanje konkretnih odločitev

Minil je že mesec dni, število tabel se je povečalo kar za dvakrat, na dan porabiš ure in ure za brskanje in preletavanje shranjenih fotogorafij, nato pa se ti prikrade vznemirljiva misel, da dejansko še nisi začela s pravim načrtovanjem. Glede lokacije si razdvojena med dvema čudovitima idejama, obleka še ni kupljena in slog dekoracije še ni izbran. Vse kar imaš trenutno je virtualna zbirka čudovitih idej.

Nevesta stres nezadovoljna organizacija nacrtovanje
Nevesta pod stresom

4. Pinterestov vrtinec zmede

Sedaj gre zares! Ob vseh pomembnih odločitvah, ki te zdaj čakajo, začneš čutiti kako se ti tresejo prsti in kako se k tebi počasi prikrade anksioznost. Nenadoma se ti vse pripete fotografije in tabele začnejo vrteti okoli glave kot poročni vrtinec zmede, ki te vabi v svojo past.

Vse skupaj je preveč. Razmišljaš zgolj o čipki ali tilu in makronih ali domačih piškotih, kot bi bila paralizirana. Poroka v Mestni hiši te kar naenkrat privlači, ker se ti vse zdi toliko bolj enostavno, čeprav si bila od prvega dne naprej totalno proti minimalističnemu civilnemu obredu. Mir, prosim!

5. Reci Pinterestu »adijo«

Ob vsej tej poplavi idej in mešanih občutkih, sedaj napoči čas, da se od Pinteresta posloviš. Tvoja želja po sanjski poroki še zmeraj obstaja tudi če se ti zdi še tako naporna. Ne želiš si biti kot vsaka druga, ne želiš si vrtnic in peonij, vgraviranih vabil in klasičnih lokalnih poročnih lokacij ter lepih plaž za medene tedne.

Mesece si porabila za lovljenje dobrih idej, sedaj je čas, da izbereš in pokažeš, da si boljša od tega. Tako se še zadnjič vrneš na Pinterest in iz svojih shranjenih fotografij iz vsake tabele izbereš po eno. Izbereš tisto, pri kateri začutiš, da ti srce pravi »to je to, ta je prava«. Nato zapreš Pinterest in si ne pustiš, da te tja zanese še kdaj, saj ne želiš še enkrat podoživeti poplave čudovitih idej, ki jih skriva.

Vse se ti zdi super, svet je lep in sedaj lahko opraviš prvi klic glede načrtovanja poroke!

Nevesta sreca veselje zadovoljstvo klicanje organizacija
Zadovoljna nevesta