Deli z drugimi

Poišči navdih za načrtovanje poroke v teh 8 filmih

porocni filmi nacrtovanje poroke oddih

Ko enkrat zaslišiš tiste besede in je tvoja leva roka okrašena z dodatnim prstanom, se beseda sprostitev v tvojem življenju ne pojavi več ravno pogosto. Načrtovanje poroke terja veliko časa, čas za sprostitev pa si moraš dobesedno iztrgati iz “rok obveznosti”. Eden najboljših načinov za sprostitev v tem času je ogled filma. 

Spodaj smo zbrali nekaj naslovov, ki perfektno združujejo komedijo in ljubezen, ter so odlični za ogled s tvojo sorodno dušo, prijateljicami ali hišnimi ljubljenčki. Tako da, obleci tvojo najbolj udobno pižamo, pograbi najljubše prigrizke ter se udobno namesti in prepusti svoje misli tujim problemom, načrtovanje poroke pa prihrani za jutri.

P.S. Ljubim te

Če te je načrtovanje poroke popolnoma prevzelo ter potrebuješ nekaj, da te spomni, kako mega je, da boš preostanek življenja preživel s svojo sorodno dušo, potem je to film, ki ga moraš gledati.

Včasih, ko se odločaš med dvema odtenkoma modre barve za namizne prte ali pa dvema različnima lilijama za tvoj poročni šopek, se prav lahko zgodi, da pozabiš kako srečna si lahko v trenutni situaciji. Preostanek svojega življenja boš namreč lahko preživela z osebo, ki jo ljubiš. Noben drug film ni tako dober opomin, da si lahko hvaležna za svoj, srečno do konca svojih dni, kot P.S. Ljubim te.

P.S. Ljubim te nacrtovanje porokeMoja obilna grška poroka

Imaš veliko (ali majhno) družino, ki te včasih spravlja ob živce ali pa očeta, ki je obseden s čiščenjem? Potem je to film zate. Če imaš družino, ki je na trenutke čisto preglasna, zaščitniška ali ukazovalna, se lahko zgodi, da se ob približevanju datuma poroke te lastnosti še stopnjujejo.  Načrtovanje poroke tako lahko postane prava nočna mora. 

Film “Moja obilna grška poroka” ti z lahkoto da občutek, da ni samo tvoja družina tako problematična in te tako neverjetno sprosti. Vendar bodimo realni, lahko te spravljajo ob pamet, vendar so prav oni tisti, ki bodo tvoj poseben dan naredili nepozaben.

Pod toskanskim soncem

Ali med planiranjem poroke sanjariš o pesku pod tvojimi stopali ali sprehodu med vinogradi s tvojo boljšo polovico? Če si želiš, da bi bila na medenih tednih, je to film, ki te bo tja odnesel. “Pod toskanskim soncem” je perfekten pobeg iz tvojega kavča.

Čeprav se glavna junakinja spoprijema z nesrečami v njenem ljubezenskem življenju, je to še vedno film, ki te zlahka ponese na drug svet.

Pod toskanskim soncem nacrtovanje poroke

Načrtovalka porok

Se počutiš pod stresom, kar te spravlja v še večji stres med načrtovanjem poroke? Vredu pa je tudi, da občutiš nekaj olajšanja, ko vidiš, da je nekdo drug pod stresom ne? No, vsaj dokler je to le v filmu.

“Načrtovalka porok” je film, ki te bo pripravil do tega, da boš pozabila na vse skrbi, medtem ko boš opazovala glavno junakinjo in njene premnoge probleme. Poleg tega je v njem ravno prav ljubezni in Matthewa McConaugheya.

Brezčasna Adaline

Če te ves kaos in koordinacija vedno bolj prepričujeta v dejstvo, da je ljubezen zakomplicirana in težavna, si oglej film “Brezčasna Adaline”. Nikjer ni ljubezenske zgodbe, ki bi bila tako zapletena kot ta, in ki te prisili, da pozabiš na vse majhne stvari.

Proti koncu, boš še vesela, da lahko živiš življenje kot ga želiš in poročiš svojega sanjskega moškega (ne da bi bila stara 107 let). Stil glavne junakinje pa ti zlahka ponudi tudi navdih za tvoj veliki dan.

Brezcasna Adaline nacrtovanje poroke

Ohcet bo… In pika!

Se počutiš premagano in se ti zdi da bi potrebovala družinsko pomoč? Tvoja mama, sestra ali najboljše prijateljice imajo velik vpliv na načrtovanje tvoje poroke. Lahko se zgodi, da ta stalna komunikacija z njimi včasih izpade kot še dodatno breme. Ampak ne!

Naj bo glede sedežnega reda ali poročnega menija, vedno imaš pravico vprašati za pomoč. Ta film najbolje poudari pomen družine.

Vojna med nevestama

Imaš dramo z družicami? Bodimo realni, četudi jim imaš ti najraje na svetu, to ne pomeni, da se bodo tudi one vedno razumele. Če se, si lahko najsrečnejša! Film “Vojna med nevestama” je odličen film, za pomiritev vsake neprijetne situacije v zvezi s tvojimi družicami.

Dokazuje, da lahko dve najboljši prijateljici, ne glede na vse razlike, vedno najdeta vmesno pot, ki bo ustrezala obema. Povabi tudi tvoje družice (če se le te razumejo ali ne), saj je to pravi film za prijateljsko povezovanje.

Vojna med nevestama nacrtovanje poroke

Lovci na družice

Če si pozabila na to, da naj bi bila tvoja poroka veseljaški dogodek, si vzemi čas in si s svojim zaročencem skupaj poglejta film “Lovci na družice”. Vajin odnos  in zaobljubi sta resni, razumemo. Toda so tudi delčki poroke, za katere ni problem, da bi bili. Tudi ti si zaslužiš eksplozijo veselja in prav hitro se lahko zgodi, da na to pozabimo.

“Lovci na družice” je perfektna izbira, ko potrebuješ povod za smeh. Skoraj nemogoče je namreč, da celoten film pogledamo brez smejanja. V roku petnajstih minut boš pozabila na vse probleme v zvezi s poročnim proračunom, ki so ti hodili po glavi še nedolgo nazaj.

Si že pripravljena na nadaljnje načrtovanje? Verjetno si sedaj prave volje, da začneš načrtovati poročno potovanje!