Deli z drugimi

Ideje za rustikalna lesena poročna vabila

poroka lesena porocna vabila nevesta

Če načrtuješ okolju prijazno ali pa rustikalno poroko, lahko tudi vabila prispevajo k vzdušju celotnega dogodka. Vendar niso vsa vabila iz lesa ali furnirja izdelana na enak okolju prijazen način. Veliko podjetij oblikuje lepa, visoko kvalitetna lesena poročna vabila, natisnjena ali izrezljana na ekološko pridelanem lesu.

Odvisno od stila in velikosti tvoje poroke so lahko lesena poročna vabila in tudi namizne kartice z imeni prijazne do tvoje denarnice. Tu je nekaj čudovitih možnosti:

via GIPHY

Set poročnih vabil iz furnirja

Če si nevesta, ki si ne želi zapraviti preveč denarja, lahko gostom pričaraš čudovito izkušnjo odpiranja vabil na pravem lesu. Če izbereš furnir, te to res ne bo stalo preveč. Ti tanki lističi lesa so le nekoliko debelejši od papirja in poštnina zanje bo stala enako.

Če želiš prihraniti še več, se odloči za razglednice namesto klasičnih pisemskih ovojnic. Lesene razglednice so tudi zelo izvirne in prihranila boš tako na papirju za ovojnice kot pri poštnini.

Če si želiš nekaj resnično izvirnega, lahko na furnir natisneš svojo lastno umetnino ali fotografijo. Na tak način lahko ustvariš unikatna lesena poročna vabila, kartice za odgovore in še več.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PapelariaPersonalizada (@brunorubiraworks) on

Set poročnih vabil iz graviranega lesa

Če lahko porabiš nekoliko več denarja in prirejaš relativno majhen dogodek, bodo lesena poročna vabila iz bolj debelega lesa pritegnila veliko pozornosti. Dodaj še ujemajočo kuverto iz furnirja, da poudariš rustikalni videz izbranih vabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EventPrints (@eventprints) on

Lesena poročna vabila in izrez

Če so lahko navadna poročna vabila reciklirana lahko spodbudiš svoje goste, da tvoje umetnine obdržijo dalj časa. Eden takih načinov je, da jim pošlješ 3D magnete z izbranim datumom poroke – ki lahko na domačem hladilniku stojijo še desetletja. Če ti je všeč videz izrezljanih izdelkov, lahko ustvariš tudi unikatna vabila, ki ne bodo niti v klasičnih pravokotnih oblikah.

S toliko različnimi možnostmi izbire že ustvarjenih stilov ter možnosti, da ustvariš svoje lastne izdelke od začetka do konca, so tudi lesena poročna vabila popoln način, s katerim lahko popestriš svojo okolju prijazno rustikalno poroko.

Bi rada sama oblikovala poročna vabila? Kako si preberi tukaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Efthymiou (@_mariaefthymiou) on