Deli z drugimi

Kraljeva poroka: Princ Charles bo pospremil Meghan do oltarja

kraljeva poroka angleske zastave foto ap

Kraljeva poroka nas še ni nehala presenečat. Meghan Markle je prosila Walesovega princa, da jo pospremi do oltarja na njen poročni dan in jo preda princu Harryju. Meghan je teden pred kraljevo poroko izvedela, da njen oče ne bo zmožen priti na poroko zaradi njegovega šibkega zdravstvenega stanja. Tako bo prvi del do oltarja prehodila sama, brez spremstva.

princ charles kraljeva poroka

Princ Charles in kraljeva poroka

Na polovici poti do oltarja se bo srečala s princem Charlesom, princem Walesa in bodočim tastom, ki ga bo prijela pod roko in bo z njo prehodil zadnje korake do oltarja. Kot je znano, je Meghan zaprosila princa Charlesa, da jo pospremi do oltarja po novici o svojem očetu. Princ Harry naj bi bil nad Meghanovo odločitvijo navdušen. Princ Charles pa je z veseljem privolil.

Meghanova mama Doria Ragland je bila tudi na seznamu tistih, ki bi jo pospremili do oltarja, vendar bo z njo raje preživela vožnjo do kapele, kjer se bosta Meghan in Harry poročila. Očetu neveste, Thomasu Markle, pa so dni pred poroko svetovali, naj se poroke ne udeleži zaradi težav s srcem. Koliko bo nanesla kraljeva poroka si lahko prebereš v članku Kraljeva poroka in njen proračun.

princ harry meghan kraljeva poroka podrobnosti