Deli z drugimi

Kraljeva poroka in njen proračun: Poročna obleka, torta in še

kraljeva poroka princ harry meghan

Poročni stroški lahko nanesejo na kar lepo vsoto. Prihajajoča kraljeva poroka pa bo popolnoma druga zgodba. Na podlagi poroke princa Williama in Kate Middleton v letu 2011, kjer je poročna obleka Kate stala okoli 300.000 €, lahko pričakujemo podobne astronomske stroške kraljeve poroke Meghan in princa Harryja. S podporo Harryjeve družine pri poročnih vsebinah kot so glasba, cvetje, dekoracija in poročni sprejem, so zvezde limit. Čeprav popolnega seštevka ne bo, vse dokler se Meghan in princ Harry ne sprehodita do oltarja, so pričakovani poročni stroški dovolj, da se vsakemu zvrti. V nadaljevanju si preberi koliko bo znašala poročna obleka Meghan Markle, poročna torta, dekoracija in skupni strošek kraljeve poroke. Pripravi se na veliko ničel!

meghan princ harry kraljeva poroka

Kraljeva poroka: celotni strošek

Britanska stran za načrtovanje porok Bridebook je razčlenila pričakovane stroške kraljeve poroke. Pričakovani končni strošek kraljeve poroke znaša kar 36.000.000 €. In od kod bodo vsi ti stroški prišli? Bridebook predvideva, da bo kraljeva družina zapravila okoli 420.000 € že samo na poročni lokaciji. Tudi sama poročna dekoracija prostora bo znašala svoj znesek. Okoli 360.000 €, če ne vključimo varovanje in osebje.

Že sama poročna torta Meghan in princa Harryja naj bi znašala okoli 60.000 €. Kar pa se tiče obleke, bo Meghan imela kar dve! In obe bosta sigurno imeli svoj astronomski znesek. Meghan je razkrila, da si ne želi preseči poročne obleke Kate Middleton, vendar modni stilisti predvidevajo, da lahko poročna obleka Meghan znese tudi do 350.000 €.

Poročnih stroškov ne bodo omejili niti pri cvetju in dekoraciji. 130.000 € naj bi znašalo že samo poročno cvetje. Kraljeva poroka bo v cvetlicah! Ne smemo pozabiti tudi na nastopajoče. Že samo za enega nastopajočega lahko znesek znaša 350.000 €. In govori se, da bo na poroki nastopil Elton John, Ed Sheeran in Spice girls.

Kate in William sta na svoji kraljevi poroki zapravila 35.000.000 € in letošnja kraljeva poroka bo temu znesku nedvomno sledila. Čeprav si ne moremo zamisliti tako velikih zneskov, že nestrpno pričakujemo jutrišnjo kraljevo poroko. Spremljajte jo z nami!

meghan harry kraljeva poroka