Deli z drugimi

Ko izbira dišave ni tako preprosta

avon disava eve truth

Za tako pomemben dogodek kot je poroka je izbira primerne dišave zelo pomembna. Izbrati moramo takšno, ki bo nežna, a hkrati dovolj obstojna, da ostane v spominu ter te prijetno obdaja ves dan in vso noč.

Avon ti pri izboru pomaga z obsežnim portfeljem dišav iz različnih kategorij, zato si vzemi čas in pobrskaj po njem. Izbire je res veliko, zato naj ti pomagamo z nekaj nasveti.

Absolutni favorit so dišave iz kolekcije Eve, ki jo predstavlja vedno čudovita igralka Eva Mendes (ja, tista lepotica, ki je »ujela« Ryana Goslinga).

avon produkt parfum eve duet
Avon Eve Duet parfumska voda

Kolekcijo sestavlja kar 5 različnih dišav, ena od njih – Eve Duet – pa je celo dvojna, tako da lahko vonja med seboj kombiniraš ali uporabiš samo enega ali samo drugega.

Letošnja novost med parfumi Eve je parfumska voda Eve Truth z omamnimi notami hipnotične karambole, rožnate frezije in mehke cedrovine. Vsaka med nami ceni linije, ki poleg dišav vključujejo tudi dodatke dišavam, s katerimi dopolnimo vonj, ga bodisi okrepimo bodisi še negujemo kožo.

Tako tudi kolekcija Eve vsebuje priročne mini spraye za v torbico, odišavljene losjone za telo in osvežujoče deodorant spraye, ki poskrbijo, da je vonj vedno svež, kot bi ga pravkar nanesla.

avon produkti zeleni eve truth
Avon Eve Truth losjon za telo, mini spray, deodorant spray

Če želiš nekaj drugačnega, dišečega in obenem zelo negovalnega, potem je zate nova kolekcija Encanto. Ta vsebuje dve liniji: Irresistible (pink) z vonjem maline, frezije in heliotrope ter Fascinating (modra) z vonjem žadaste cvetlice, rožnatega popra in mošusa. Proizvodi združujejo vonj parfuma in izjemno nego za celo telo.

avon roza produkti encanto irresistible
Avon Encanto Irresistible kolekcija

O čem govorimo? Tako linijo Encanto Irresistible kot linijo Encanto Fascinating sestavlja 5 vlažilnih in negovalnih, parfumsko odišavljenih kozmetičnih proizvodov: toaletna voda, vlažilni losjon za telo, gladilno olje za kopel in telo, lahkotna meglica za telo in vlažilna krema za roke. Z njimi boš brez skrbi vstopila v popoln poročni dan.

 

 

avon kolekcija encanto fascinating
Avon Encanto Fascinating kolekcija