Deli z drugimi

Kaj letni čas poroke pove o tvoji osebnosti

Srci zimska idila ob jezeru letni čas poroke

Ali si vedela, da letni čas poroke, pove tudi nekaj o tvoji osebnosti in stvareh, ki jih rada počneš? Preberi si kaj razkriješ o sebi glede na letni čas, v katerem se boš poročila.

Letni čas poroke: ZIMA

Zimski letni čas poroke pove, da se ne zmeniš za mnenja drugih in najverjetneje si introvertirana. Bolj kot velike in pretirane zabave so ti všeč majhni, intimni dogodki v krogu najboljših prijateljev (to velja tudi za poroko). Tudi v najtemnejših trenutkih vidiš nekaj dobrega in negativne stvari znaš obrniti v pozitivne.

Čeprav si tiha in malce sramežljiva, si odlična poslušalka. Si tista prijateljica, na katero se obrnejo vse tvoje družice, kadar potrebujejo življenjski nasvet. Svoj prosti čas najraje preživljaš doma, a vseeno znaš ceniti lepoto narave pozimi. Družina je zate zelo pomembna in svoje misli znaš boljše zapisati kot pa povedati naglas. Si samosvoja, zato je edino primerno, da se poročiš pozimi.

Zimsko vzdusje zimski letni cas poroke

Letni čas poroke: POMLAD

Spomladanske neveste obožujejo nove začetke in so odlične organizatorke, zato so idealne načrtovalke porok. Si umirjena in sproščena, a pri sklepanju pogodb te ne bo nihče prinesel naokoli. Mnogi bi te opisali kot človeka dejanj, ki doseže vse, kar si zamisli, vključno s poročnimi željami.

Si skrbna, prijazna in vedno znaš ponuditi svežo perspektivo pri reševanju življenjskih težav. Zdravje in dobro počutje sta zate zelo pomembna, in ne samo zato, da bi na svoj veliki dan izgledala odlično. Čez celo leto zdravo ješ in redno hodiš v fitnes, za sproščanje stresa pa meditiraš in se ukvarjaš z jogo. Pomladanski letni čas poroke čudovito izraža tvojo osebnost.

Nevesta spomladanski letni cas poroke cvetje

Letni čas poroke: POLETJE

Poletni poročni čas je čas zabavo! Si srce zabave in naravnost obožuješ druženje, zato bo seznam tvojih poročnih gostov najverjetneje zelo dolg. Si prijazna, živahna in prisrčna oseba. Vedno si pripravljena oditi na spontano pustolovščino, tako s svojimi prijateljicami kot z zaročencem.

Uživaš v pohodništvu, kolesarjenju in preživljanju prostega časa v naravi. Zato tudi načrtuješ poroko na prostem ali pa celo na tropski destinaciji. Res je, da se boš poročila, a to še ne pomeni, da ne uživaš v svobodi. Sovražiš načrte, ki te omejujejo. Si spontana in se raje prepustiš toku, namesto da bi skrbno načrtovala vsako najmanjšo podrobnost. Če še nisi najela organizatorja porok, bi morala o tem resno razmisliti.

Cudovite barvne kombinacije poletna poroka

Naša predana ekipa ti je vedno na voljo, če razmišljaš o organizatorju porok ali potrebuješ nasvet, klikni tukaj. Sporoči nam, v katerem letnem času bi se rada poročila, za vse ostalo poskrbimo mi.

Letni čas poroke: JESEN

Jesen je letni čas poroke za drzne neveste, ki rade tvegajo in se ne držijo pravil, še posebej kar se tiče poročnih tradicij. Si odprta do sprememb in jih pogosto naravnost obožuješ. Tako kot jesen, znaš biti tudi ti nepredvidljiva. Prijatelje in družino držiš v pripravljenosti, običajno na najboljši možen način. Po srcu si umetnica in rada imaš ročna dela, pri katerih si tudi zelo spretna. Imaš smisel za modo, postavljaš nove trende in obožuješ kavo. Tvojega bodočega moža niti malo ne moti tvoja temna stran, ki pride na plano v spalnici.

Jesenski letni cas poroke rdece listje

Da bo poročni dan resnično popoln, si preberi tudi 7 korakov do poroke, ki popolnoma izraža tvojo osebnost.