Deli z drugimi

Jesenska poroka: 10 idej za popoln jesenski stil

jesenska poroka zenin nevesta prstana

Jesenska poroka je resnično magična. Načrtuješ jo lahko s pomočjo sledečih 6 nasvetov. Tukaj pa ti bomo predstavili 10 idej za popoln jesenski stil, ki lahko krasi vajino jesensko poroko.

Jesenska poroka: Ideja 1

Čim bolje izkoristi naravno barvno paleto, ki spremlja ta letni čas; rjasto oranžni, listno zeleni in vijolični odtenki bodo poskrbeli, da bo tvoja jesenska poroka zaživela v popolnem vzdušju.

Ideja 2

Poskrbi, da načrtuješ poročno fotografiranje tako, da posnameš nekaj fotografij na prostem, v jesenski pokrajini v okolici poročne lokacije.

Ideja 3

Ker se jeseni znoči precej hitro, pomisli na toplo romantično osvetlitev, ko se spusti mrak. Čajne lučke in lanterne bodo ustvarile prijetno rustikalno svetlobo.

jesenska poroka jesenska dekoracija

Ideja 4

Da bo tvoja jesenska poroka čisto v stilu, kar najbolje izkoristi sezonsko sadje po tvoji izbiri menija in sladkih priboljškov. Sadne pite in zavitki iz jabolk ali jagodičevja se bodo popolnoma ujemali na tematski mizi s sladicami, iz sezonske zelenjave, kot so buče in pastinak, pa se lahko naredi okusne juhe za predjed.

Ideja 5

Zlati ali bronasti detajli so popolni za ta del leta in bodo tvojemu videzu dodali nekaj glamurja. Kovinske barve so velik trend, zato si omisli nekaj razkošnih detajlov s katerimi boš zaokrožila svojo barvno paleto.

Ideja 6

Opremi svoj poročni prostor z rustikalnimi dodatki kot je lesena dekoracija na mizah, ali pa ročno izrezljan podstavek za torto – to je popolno, če se tvoja jesenska poroka odvija gozdnem okolju!

jesenska poroka porocni sopek

Ideja 7

Ko govorimo o poročnem cvetju, je jesen popoln čas za dodatke iz jagodičevja in bogato barvno paleto, ki bo poudarila spreminjajočo se naravo jeseni. Cvetje kot je vrtna kresnica in okrogli cvetovi scabiose stellate bodo ustvarili rustikalen videz dekoracij in poskrbeli za zanimive strukture.

Jesensko poroko spremljajo tudi številni miti, katere smo mi v članku razbili. Brez skrbi se sedaj lahko odločiš za magično jesensko poroko!

Ideja 8

Jesenska poroka je kot nalašč za ustvarjanje ljubkih DIY detajlov, s čimer lahko tudi nekoliko povečaš proračun za druge izdatke. Naredi izlet v bližnji park in naberi vejice, iz katerih lahko ustvariš okrasne venčke ali pa divji kostanj, ki ga lahko uporabiš za namizno dekoracijo.

Ideja 9

Rustikalni detajli iz jute so popolni za ustvarjanje jesenskega vzdušja in se lahko uporabijo kjerkoli. Preprost okrasni prt bo popolnoma spremenil videz mize, ljubka pentlja na poročnem šopku pa bo zaokrožila celoten videz.

jesenska poroka svatje poroka

Ideja 10

Ko se začne spuščati jesenski večer, poskrbi, da bo vsem gostom prijetno toplo. Kotiček za počitek s toplimi odejami je super način, da se tvoji prijatelji in družinski člani sprostijo in ogrejejo, preden se vrnejo na plesišče…

Sumiš, da te čaka jesenska zaroka? Kako se pripraviti nanjo si preberi v sledečem članku.