Deli z drugimi

Je torta v obraz tradicija, ki ji morata slediti tudi vidva?

To tradicijo vidimo pogosto, ampak ali je še vedno v stilu? Torta v obraz bi bila lahko zabavna ampak le pomisli – ubogi makeup!

Ko na poročnem sprejemu napoči čas, da razrežeta z dragim poročno torto, nekateri pari preprosto nahranijo drug drugega, medtem ko si drugi pari potisnejo v obraz kos torte. Čeprav je zadnje precej običajen prizor porok iz filmov in televizijskih oddaj, ki smo jih spremljali leta in leta, se poraja vprašanje ali je to še vedno priljubljena tradicija.

Prav gotovo te tradicije ne videvamo več pogosto na porokah v resničnem življenju čeprav je vsesplošno prisotna v televizijskih različicah. Gre za tradicijo, ki ni za vsak okus. Najverjetneje boš imela na ta dan brezhibno profesionalno pričesko in naličen obraz, oblečena pa boš v draga oblačila primerna za poročni sprejem. Tvoji poročni gostje se bodo prav gotovo hudomušno nadejali zabavnega trenutka s torto, a je popolnoma razumljivo, če bi se mu raje izognila.

Torej, kaj storiti medtem, ko so vse oči uprte v vaju?

Preprosto nahranita drug drugega s poročno torto – to dejanje simbolizira vajino predanost zaobljubi, da bosta v zakonu poskrbela drug za drugega. Prisrčno, kajne?

torta v obraz nevesta kolac
Fotografija: Alex Loup

Kot vse ostalo je tudi to ali boš zamazala partnerjev obraz s tortnim oblivom popolnoma vajina odločitev. Prav gotovo je to dejanje dober material za smešne poročne fotografije. Vsaj vajini poročni gostje se bodo pošteno nasmejali. Prepričaj se le, da se s partnerjem oba strinjata preden začneta s tovrstnim tortnim obmetavanjem (da se izogneta neprijetnim presenečenjem). Takega presenečenja si ne želi nobeden izmed vaju. Prav tako si gotovo ne želita, da bi bili vajini poročni gostje priča prvemu morebitnemu prepiru, ki bi temu sledil. Vsekakor imejta na dosegu roke papirnate prtičke, če se bosta slučajno potrebovala obrisati.

Imata s tvojim dragim še kakšna druga poročna vprašanja na katera si ne znata odgovoriti? Preberi pogosta poročna vprašanja in odgovori bodočih nevest in ženinov.