Deli z drugimi

16 idej, s katerimi bo tvoja dekliščina popolnoma nora

dekliscina nevesta druzice plascki

Četudi bo tvoja dekliščina potekala v manjšem mestu, to nikakor ne pomeni, da bo zato nujno tudi dolgočasna. Tu je nekaj nasvetov za dekliščino, ki bo totalno nora –  ne glede na to, kje jo boš imela!

dekliscina v mestu klub

1. Naj mesto praznuje z vami

Ena najboljših lastnosti malih mest je, da vsi prebivalci poznajo en drugega. Naj se tako tudi vsi pridružijo zabavi! Skupaj z dekleti okrasite hišo in/ali avto, da bo šla beseda o dekliščini po celem mestu.

2. Pridružijo naj se tudi prijateljice od drugod

Nič ne pripomore h nori zabavi toliko kot nore in divje družice, ki niso iz mesta – tem je namreč vseeno, kaj si prebivalci mislijo o njih. Osredotočenost bo tako izključno na zabavi!

3. Nasvet za družice: imejte nevesto na očeh

Nikar ne dovolite, da bi se praznovanjem v manjšem mestu končalo slabo – nevesti ne dovolite nikakršnih neumnosti, saj bo nekdo zagotovo zalotil in ženin bo za to brez dvoma izvedel. Naj vam ne uide izpred oči!

dekliscina punce zabava

4. Lov na zaklad

Ena izmed popularnih iger na dekliščini je, da dekleta po celem kraju iščejo predmete iz seznama dobrot. Pri tem gre lahko za osebne stvari, ki se tičejo neveste, ali pa se le ujemajo s tematiko dekliščine.

5. Olimpijske igre

Poiščite park ali travnik in priredite prave dekliške olimpijske igre. Naredite poligon z ovirami ali si izmislite kakšno čisto svojo igro, na koncu pa naj seveda ne manjkajo nagrade za vse prisotne!

6. Kampiranje

Zberite se na travniku, postavite šotore, vsaka naj prinese svojo spalno vrečo. Tako bo poletne dekliščina vsekakor nepozabna, še posebej, če boste zakurile tudi ogenj in si ob njem pripovedovale zgodbe!

dekliscina kampiranje narava

7. Vožnja s kolesi

Okrasite kolesa – pri tem naj bo nevestino še posebej čudovito – pripravite malico in se odpravite na pot! Svež zrak vas bo sprostil, obenem pa boste ohranjale formo in tako na veliki dan brez težav zlezle v svoje skrbno izbrane obleke!

8. Domače razvajanje

Kaj je bolj sproščujočega od nege obraza skupaj s prijateljicami? Druga drugi lahko naredite manikuro in preživite dan v natikačih in kopalnih plaščih. Zavrtite nevestino najljubšo glasbo, pijte njene najljubše koktejle in uživajte v kvalitetno preživetem času!

9. Kuharski tečaj

Povabite kuharskega mojstra ali peka, naj bo zabava tudi poučna! Pripravite nevestine najljubše jedi ali izberite posebno tematiko. Darilo nevesti je lahko posebej zanjo izdelan predpasnik! Ena od enostavnejših idej je priprava pic – vsaka si izdela svojo po okusu, nato lahko sledi degustiranje in seveda nagrada za najboljšo!

dekliscina kuhanje kuhinja

10.  Ekstremna preobrazba

Še ena ideja za kombiniranje prijetnega s koristnim! Najemite lokalno kozmetičarko, naj vam da ideje in nasvete za pričeske in ličenje, nato pa naj vam te še naredi. Nato se lahko odpravite v mesto in vsem pokažete nov videz!

11.  Piknik na vrtu

V ognjišču zakurite ogenj, nalijte si martinije ali mrzlo pivo in se zabavajte kar na vrtu. Za popestritev večera si lahko izmislite še nekaj iger!

12.  Filmski večer

Pojdite v kino ali pa si film po želji zavrtite kar doma! Nato lahko igrate igro o filmskih zanimivostih. Najpomembnejše pa je seveda, da ne pozabite kokic!

Oglej si tudi ideje za igre na dekliščini.

dekliscina gledanje filmov

13.  Večer družabnih iger

Naj bo dekliščina v stilu družabnih iger – a seveda ne brez nagrad! Vse kar potrebujete so tri ali več družabnih iger in nekoga, ki je dovolj priden, da bo vodil rezultate. Tiste bolj pogumne pa se lahko zabavate tudi s pivskimi igrami, le poskrbite, da bodo vse prisotne varno prispele domov.

14.  Večer iger na srečo

Zgrabite žetone za poker, nekaj kupčkov kart in kocke – dekliščina bo tako nepozabna!

15.  Tečaj mešanja pijač

Ste vse ljubiteljice koktejlov in si že dolgo želite, da bi znale ustvariti točno tako pina-colado kot jo pripravijo v vašem najljubšem baru? Morda obožujete celo film Koktejl (ang. Cocktail (1988))? Potem je dekliščina, združena s tečajem priprave pijač, odlična rešitev!

dekliscina karaoke vecer

16.  Dekliščina in karaoke

Napišite seznam najljubših pesmi, ga razrežite in posamezne listke zmešajte v večji posodi. Vsaka naj nato izžreba pesem, ki jo bo zapela. Žrebanje lahko storite tudi že nekaj dni pred zabavo – tako bo imela vsaka nekaj časa za pripravo.

Imejte najboljšo dekliščino ne svetu in…

… BODITE DIVJE!

via GIPHY