Deli z drugimi

Hugh Grant je poročen!

hugh grant porocen

Pravzaprav ljubezen v resnici! Britanski igralec Hugh Grant je poročen. Po podatkih E! News je igralec Hugh Grant večni “da” izrekel v petek, 24. Maja. Večno zvestobo je obljubil svojemu dolgoletnemu dekletu Anni Elisabet Eberstein na matičnemu uradu Chelsea v Londonu. Kasneje sta bila opažena, ko sta s sorodniki in prijatelji praznovala veliki dan.

Hugh Grant: Poroka!

Hugh in Anna sta se poročila le nekaj dni po objavi zaroke in le nekaj mesecev po rojstvu njunega tretjega otroka.

Marca letos se je med promocijo filma The Royals Grantovemu bivšemu dekletu Elizabeth Hurley zareklo, da se slavni, do nedavnega samski igralec spet oče. »Zelo sem srečna, da sva po 31 letih poznanstva še vedno tesna prijatelja«, je povedala za E!’s Daily Pop. »Veliko se vidiva in veliko pogovarjava. Zdaj ima pet otrok in vsem je odličen očka. Vem, da bova najboljša prijatelja do konca življenja«.

Hurleyjeva je več o otroku povedala isti mesec na televizijski oddaji Watch What Happens Live. »Prejšnji teden je dobil še enega. Zdaj jih ima pet, vse je naredil po 50. letu! Zelo navdihujoč oče je in zelo prisrčen. Ravno ti otroci so mu pomagali, da je iz svoje nesreče spet našel pot naprej. Življenje se mu je vidno izboljšalo«. Eberstein in Grant sta se kot par pred očmi javnosti prvič pojavila leta 2012 s tremi otroki (Grant jih ima pet). Kasneje istega leta se jima je rodil prvi sin, John Mungo. Decembra leta 2015 sta povila deklico. Grant ima z bivšim dekletom Tinglan Hong še dva otroka, šestletno Tabitho Xiao in petletnega Felixa Changa.

Mladoporočencema želimo veliko sreče!

Pred kratkim se je poročila tudi Kaley Cuoco iz serije Veliki pokovci. Več o njeni poroki lahko izveš v članku Penny iz serije The Big Bang Theory se je poročila. Mi že nestrpno pričakujemo preostale poroke slavnih, ki jih bo kar nekaj v tem letošnjem letu!

hugh grant anna elisabet eberstein porocena