Deli z drugimi

Hortenzija: prelepa dekoracija na poletni poročni torti

hortenzija majhna torta

Aktualen poročni trend krasi torte v obliki naših najljubših rož. Glazura lahko ustvari čudovite detajle, rožice, veje… na poročni torti. Tokrat slaščičarji iz kreme ustvarjajo prelep dekor iz naših najljubših rož in hortenzija je ena izmed njih.

Z obsežnostjo dekora in mavričnim prelivanjem barv v kremi za glazuro, so postale hortenzije najljubša poletna poročna roža. Hortenzijo lahko najdeš na vrtovih v poletnem času ali pa na porokah. Mogoče tudi na svoji?

Hortenzija kot dekor na torti

Hortenzijo ne rabiš uporabiti le v cvetlični poročni dekoraciji! Vključi cvetove tudi na svoji poročni torti in ji vdihni poletni izgled. Uporaba maslene kreme za kreiranje dekoracije v obliki hortenzije je zadnje čase pravi poletni poročni trend.

Kako lepo je to?

Poustvari te prelepe dizajne na svoji poročni torti ali na mafinih (oz. preostalih poročnih slaščicah). Vprašaj svojo slaščičarko, če lahko inkorporira cvetove hortenzije v svoje poročne mojstrovine.

A post shared by Megan Kagenski (@megkagenski) on

Poročne slaščice bodo enostavno prelepe za pojesti in izgledale bodo kot pristni poročni dekor! Tu je nabor naših najljubših #hydrangeacakes (hortenzij tort) iz Instagrama.

Oglej si video, kako slaščičarji ustvarijo to prelepo poročno dekoracijo!

A post shared by Anna Lozinska (@lozinaloa) on

A post shared by Rebecca Dillabough (@beccavd) on

Več popolnih idej o poročni torti lahko najdeš v članku Sanjska poročna torta, v katerem si lahko prebereš namige o različnih stilih poročnih tort in si ogledaš slike lepotic.