Deli z drugimi

Dve poročni priči – kako razdeliti zadolžitve

dve porocni prici nevesta druzici

Nekatere srečnice se morajo pred poroko soočiti z nezavidljivo situacijo, ko morajo izbrati pričo med dvema čudovitima, podpirajočima ženskama, ki sta ji blizu. A zakaj bi se po nepotrebnem spravljala v tak položaj, če pa imaš lahko kar dve poročni priči?

Vloga poročne priče je izjemno pomembna. Tista, ki prejme častitljivi naziv, mora biti pripravljena priskočiti na pomoč, biti del nakupovalnih izletov, delati raziskave na internetu in predvsem organizirati dekliščino. Pravzaprav je izbira dveh poročnih prič dobra tudi zato, da se vsi te opravki porazdelijo med njiju. Vsaka od njiju tako porabi polovico manj časa, zapravi polovico manj denarja in odkljuka polovico opravkov na seznamu. Nevesta pa je tako lahko prepričana, da so poročni opravki v dobrih rokah.

dve porocni prici porocna obleka nevesta

Kako razdeliti zadolžitve med dve poročni priči?

Če te je pritegnila ideja in si si zaželela, da bi imela kar dve poročni priči, je tu nekaj načinov, kako si tvoji najljubši dami lahko razdelita zadolžitve, ki pridejo z nazivom. Če bo pa tvoja poročna priča moški, pa poglej ta članek.

Glede na lokacijo. Najboljša prijateljica, ki živi v tvojem domačem mestu, ti lahko dela družbo pri nakupovanju poročne obleke. Medtem pa lahko tvoja druga priča na internetu razišče vse o trendih, dizajnih za šopke in torte, bontonu in ostalem.

Glede na osebne interese. Če je ena od prič velika ljubiteljica mode, je lahko zelo v pomoč družicam pri njihovem iskanju in pomerjanju oblek. Prijateljica, ki ima talent in voljo do grafičnega dizajna, pa ti lahko pomaga pri oblikovanju vabil na poroko in dekliščino, jedilnika, poročnega programa in drugih podobnih stvari.

Glede na finančni položaj. Priča, ki ima redno službo, lahko morda prevzame dražje opravke, kot je na primer najem limuzine za dekliščino. Druga priča pa naj poskrbi za stvari, za katere ni potrebnega toliko denarja, zahtevajo pa veliko časa, na primer iskanje naslovov povabljencev na dekliščino ali poroko.

dve porocni prici nevesta porocna obleka

Razdeliti se da tudi najpomembnejše naloge

Dve izmed najpomembnejših vlog poročnih prič sta držanje poročnega šopka med obredom in podpis listine o sklenjeni zakonski zvezi. Zato tudi ti dve nalogi razdeli med svoji dve poročni priči. Ena od najpomembnejših oseb v tvojem življenju naj drži šopek, drugi pa pripada pisalo. Med procesijo naj hodita druga ob drugi. Tako bo najlepše nakazano, da sta obe zelo in enako pomembni v tvojem življenju. Obe ti bosta na vsakem koraku stali ob strani, ti pomagali pri načrtovanju, ti nudili čustveno podporo in ti želeli vse najlepše v novem poglavju tvojega življenja.

Naloge poročnih prič si preberi tukaj.

via GIPHY