Deli z drugimi

Kako lahko poskrbiš, da bo tvoja dekliščina nekaj drugačnega

nevesta druzice izlet bazen soncenje dekliscina

Vsem je všeč dobra dekliščina, ampak resnici povedano… ni vsem nevestam všeč pitje koktajlov in javno odpiranje daril in tudi to je tudi čisto v redu. Če ti tradicionalna dekliščina z darili in trapastimi igricami ni po godu, obstajajo tudi druge možnosti. V zadnjem času se neveste odločajo za bolj netradicionalne dekliščine ali pa celo združijo moči z zaročencem in pripravijo zabavo doma. Od piknika do manjšega srečanja ali od obiska toplic do kuharskega tečaja, obstaja veliko drugih načinov, kako proslaviti zaroko. Načinov, ki ustrezajo tvoji osebnosti je ogromno. Poglej si te fantastične alternative dekliščinam in poišči navdih za zabavo, v kateri boš uživala!

nevesta druzice dekliscina tecaj kuhanja

1. Udeležite se kuharskega tečaja!

Če gre za peko pic ali pripravljanje tort, vsi lahko uživajo v zabavnem kuharskem tečaju. Lahko imata zabavo za vse ali pa povabiš samo svoje družice. Če res hočeš narediti kaj sama, imej kuharski tečaj kar doma. Pripravi nabor sestavin in uživaj!

2. Pojdite v salon in si uredite nohte

Odpira se toliko posebnih salonov, vaše manikure in/ali pedikure bodo prav posebne. V salonu nohte krasijo z nalepkami, naslikajo vam geometrijske linije in ploskve, vrtinčijo barvo v vzorce marmorja in še veliko več.

via GIPHY

3. Namesto dekliščine, na izlet

Ponovno: Lahko povabita vse ali pa greš ti sama z družicami. Kakorkoli, vsi bodo z veseljem dan preživeli zunaj, obdani z naravo. Spakiraj zabavne prigrizke za na pot ali pripravi težko prislužen piknik na koncu izleta, ko so vsi utrujeni in lačni.

4. Dekliščina: Manjša zabava

Če nočeš velike dekliščine, se odloči raje za srečanje, manjše druženje bližnjih prijateljev in družine pri tebi doma, v najljubši restavraciji ali v lokalnem parku na manjšem pikniku. Če nimaš želje, da bi bila center pozornosti, je to kot nalašč zate.

neveste druzice potovanje avto dekliscina

5. Organizacija zaročne zabave, dekliščine in fantovščine hkrati

Združi zaročno zabavo z dekliščino in fantovščino, kjer bosta z (drugo) najpomembnejšo osebo – tvojim bodočim možem – proslavila bodočo poroko! Doma pripravita žar, preprosto večerjo za bližnje prijatelje in družino ali pa jih peljita na kosilo v vajino najljubšo restavracijo.

6. Lahko bi šle nakupovati

Ampak ne nakupujte za poroko! Oddahni si od načrtovanja in se pojdi zabavat ter nakupovat s tvojimi prijateljicami. V bližini izbrskaj nov kraj za nakupovanje, recimo nakupovalni center, ki ga ne obiskuješ pogosto, ali trgovine na prostem, med katerimi se lahko sprehajate in se na poti ustavite še na kosilu.

via GIPHY

7. Nekaj dobrodelnega

Ali si se vedno želela pridružiti skupini, ki rešuje živali? Ali pa si navdušenka nad naravo in bi te morda zabavalo prostovoljno posajanje rastlin v lokalnih skupnostih. Ne glede na to, kakšno poslanstvo te kliče, če boš svojo dekliščino spremenila v zabaven, dobrodelen dogodek, bo to popoln način, kako proslaviti prihajajočo poroko in se hkrati posvetiti stvarem, ki so resnično pomembne.

8. Obiščite tečaj aranžiranja rož

Tečajev za aranžiranje kar mrgoli. Lahko obiščeš tečaj za začetnike in narediš preprost cvetlični aranžma ali pa poiščeš bolj specifičen tečaj, na primer tečaj aranžiranja poročnih šopkov ali tečaj pletenja cvetličnih kron.

nevesta zemljevid izlet avto

9. Enodnevni izlet

Pojdite na obalo. Za piknik spakirajte tudi nekaj steklenic vina in lahko greste na pot! Drugi zabavni izleti so lahko tudi dan v vinogradu, v umetniškem centru ali celodneven tečaj joge.

10. Dan v toplicah

Kdo ne mara dneva v toplicah? Skupinska masaža, namakanje v vroči kopeli, obrazni tretmaji in pilingi telesa, možnosti je neskončno in tvoje punce bodo prav uživale v dnevu razvajanja. Za povrh lahko greste potem, ko se dodobra sprostite, še skupaj na večerjo in tvojo poroko proslavite z dobro hrano in vinom.

via GIPHY

11. Lov za zakladom

Svoja dekleta pelji na lov za zakladom. Dekliščina in pustolovščina ob enem! Naj tvoja priča, mama ali zaročenec ustvarijo zabaven lov za zakladom z namigi, ki bodo vodili tebe in tvoje družice po domačem kraju, po mestu, kjer živiš zdaj (če si se preselila), ali pa po poročnem prizorišču. Lov zaključite s piknikom in koktajli, da proslavite poroko in uspešen lov.

12. Bazen

V večini bazenskih kompleksov večjih mest lahko kupite dnevne karte za dan sproščanja, pitja koktajlov in seveda plavanja v bazenu!

Si mogoče DIY nevesta, ali pa bi rada samo zmanjšala svoje poročne stroške? Preberi si članek Oblikovanje lastnih vabil in tiskovin: Pristopi in rešitve.