Deli z drugimi

Darilo za ženina: 8 prisrčnih idej

porocno-darilo-zenin-presenecenje

Ali potrebuješ na poročni dan darilo za ženina?  Večina nevest je deležna velikega adrenalina in nervoze preden stopi pred oltar. Ob vsej zmešnjavi in naporu lahko kar hitro pozabiš na svojega ženina. Verjemi, tudi on je nervozen. Preseneti ga z lepo pozornostjo in mu daj vedeti, da je tudi on pomemben.

Album z vajinimi fotografijami

Popelji ga skozi spomine z lastnoročno izdelanim albumom. Vključi vse stvari, ki vama veliko pomenijo kot paru, npr. ljubezenska pisma, fotografije ali pa karte s koncertov. Zagotovo ga bosta do konca življenja hranila in si ga z veseljem ogledala, znova in znova.

nevesta fotoalbum darilo za ženina

Ljubezensko pismo

Pismo je izjemno sentimentalno darilo za ženina. Popelji ga nazaj v srečne trenutke, naštej stvari, ki jih obožuješ na njem in piši o veselem pričakovanju skupnega življenja. Všeč mu bo to, da si mu namenila svoje intimne občutke, pred oltar pa bo stopil brez dvoma o vajini ljubezni.

Manšetni gumbi

Manšetni gumbi so tradicionalno darilo za tvojega bodočega moža. Kupi mu takšne, ki so kvalitetni. Nosil jih bo na obredu tako kot tudi kasneje, lahko pa jih bo uporabljal na kakšnih drugih formalnih priložnostih. Dodaj še npr. njegove začetnice, ki so zelo lepa osebna malenkost.

porocno darilo za zenina ura mansetni gumbi

Ura je popolno darilo za ženina

Ura je zelo priročno in tudi lepo darilo, ki ga lahko nosi vsak dan. Po tem, ko najdeš idealno zanj, zraven dodaj še zabavno pisemce, kot je npr. ”Odštevam minute do…”. Na zadnji del ure lahko daš tudi vgravirati datum vajine poroke, njegove začetnice, ali pa par besed vajine zaobljube.

Parfum

Parfum, ki diši, lahko občutno dvigne samozavest vsakemu ženinu. Kupi mu njegov najljubši parfum, ali pa kakšnega, ki ga še ni poizkusil, a misliš, da bi bil zanj popoln. Uporabljal ga bo, četudi po poroki, kar je še dodaten plus. In samo pomisli, vsakič, ko se bo nadišavil, bo pomislil na vajin veliki dan. A je kaj lepšega od nostalgije?

porocno darilo za zenina parfum

Stvari za medene tedne

Darilo za ženina je lahko tudi uporabno. Če sta namenjena na medene tedne, ga preseneti s stvarmi, za katere veš, da jih bo potreboval. Če gresta na Havaje, mu kupi kakšna dobra sončna očala, ali pa mogoče del potapljaške opreme. Kaj pa, če se odpravljata na smučanje?

Prepričani smo, da ga tople rokavice, vodoodporna bunda ali pa udoben šal niti malo ne bodo motili.

Prva pomoč za ženina

Tako kot ženske, imajo tudi moški radi občasno razvajanje. Verjamemo, da tudi ti želiš svojega dragega dobro pocrkljati, preden stopita v zakonsko življenje. Zato je včasih lahko kar zapleteno izbrati ustrezno darilo zanj. Lahko pa narediš sledeče: naredi mu paket za ”prvo pomoč”.

Kaj pa lahko v bistvu notri daš? Izbire je ogromno. Mentolovi bombončki ali žvečilni gumiji, mini flaške z alkoholom, slaščice in prigrizki, sončna očala (če se poroka odvija zunaj, in je napoved sonca), ali pa mini flaška parfuma. Verjemi, čisto vse mu bo prišlo prav, če ne na dan poroke, kasneje v življenju.

porocni prstani ura darilo za zenina metuljcek

Umetnina

Če je tvoj ženin zelo ustvarjalen človek in mu je všeč umetnost, ali, pa če le prenavljata stanovanje, z lepim kosom umetnine enostavno ne moreš zgrešiti. Kupi okvir, nato pa daj notri nekaj posebnega, kot je npr. fotografija kakšnega vajinega skupnega trenutka, ali pa besedila pesmi, na katero sta prvič plesala.

Če ne veš kaj bi podarila svojim svatom, preglej seznam poročnih ponudnikov in morda najdeš navdih.