Deli z drugimi

Darila gostom: 9 idej s pridihom zime

porocna-darila-makroni-sladko-sladica-poroka

Tvoji gostje naj domov odidejo s perfektnimi darilci, ki odlično ponazarjajo zimsko idilo tvoje poroke. Darila gostom ne smejo biti neosebna, saj moraš z njimi pokazati ne le, da si vesela, da so se udeležili tvoje poroke temveč tudi, kako zelo jih imaš rada.

Darila gostom: Sojine sveče

S sojinimi svečami začinjenimi s sladkimi slivami, cedro ali klinčki in pomarančami, tvojim gostom pričaraj ostrino zime. Nanje pritrdi vizitke in jih spakiraj v ljubke majhne škatlice, ki se ujemajo z barvno paleto tvoje poroke.

Darila gostom: Medenjaki

Tvoje goste razveseli s temi klasičnimi zimskimi dobrotami. Piškote zavij v celofan in vsakega zaveži z majhno pentljo, ki se sklada z barvami tvoje poroke. Gostje bodo med odhodom tako lahko zagrabili te majhne priboljške, ter jih pospravili v žep ali torbico.

darila gostom medenjaki piskoti zima
Cimetovi medenjaki

Darila gostom: Mešanica za vročo čokolado

Paketki mešanic vročih čokolad so super darilca dobrodošlice. Nakupi nekaj paketov, jih prepakiraj v vrečke dekorirane z majhnimi snežinkami ali pa jih personaliziraj z ljubkimi stavki, kot ,,Perfektna mešanica’’. Pa nikar ne pozabi na penice!

Darila gostom: Čokoladke

Vsi obožujemo čokolado… Prav zato, z majhnimi čokoladicami zagotovo ne moreš zgrešiti. Čokolada v obliki majhnih snežink je lahko zelo delikatno in elegantno darilo na zimski poroki. Razstavi jih v individualnih škatlicah v bližini mize s sladicami.

sladko darila gostom cokolada okusno poroka
Koščki temne čokolade

Darila gostom: Majhne stekleničke ledenega vina

Ledeno vino, proizvedeno iz grozdja, ki je bilo obrano med zmrzaljo, ima izjemen okus. Daj majhne stekleničke le tega vsem gostom, kot sladko zahvalno darilo, nalepke pa lahko personaliziraš s vajinimi imeni ter datumom poroke.

Darila gostom: Kostanj

Gostom razdeli v majhne vrečice zavit kostanj, ali pa se loti drugačnega pristopa ter svojemu kuharju predlagaj, naj nekam postavi ‘’žar’’, kjer si lahko gostje ob koncu večera postrežejo s temi sveže pečenimi priboljški.

Darila gostom: S čokolado oblite brusnice

S temi zagotovo ne moreš zgrešiti. Zaveži jih v majhne vrečkice ter jih razpostavi na pogrinjke, ali pa se dogovori z osebo, ki bo odgovorna za garderobo, naj ob odhodu vsakemu izmed gostov poleg plašča doda še to majhno darilce.

cokolada pecivo sladko darila gostom
Browniji obliti s karamelo

Darila gostom: Individualni kolački iz pekanovih orehov

Sicer ravno toliko, da ne zasenčijo torte, a vendar lahko ti kolački pustijo precej trajen vtis. Postavi jih na mizo s sladicami, zapakirane v majhne škatlice, s katerimi si lahko gostje sami postrežejo, ali pa jih daj na vsak pogrinjek posebej.

Darila gostom: Marmelada iz citrusov

Ne glede na to, ali jo kupiš, ali narediš sama, marmelada iz citrusov je sezonsko darilo, ki odlično izgleda, kot le to. Ta sladki namaz zapakiraj v majhne kozarčke; vsakega izmed pokrovov pokrij z blagom oziroma prtičkom v barvah poroke; zaveži jih z rafijo ter dodaj majhno sporočilce, z zahvalo gostom za njihovo udeležbo.

Ker vemo, da darila gostom najbrž niso edina stvar, ki jo načrtuješ med prihajajočo poroko, smo zate izbrali še en članek ki ga lahko prebereš: Poročne podrobnosti, na katere lahko preveč zlahka pozabiš.

via GIPHY