Deli z drugimi

Briška poroka: Tea Bratina makeup se predstavi

tea bratina makeup licenje neveste

Briška poroka se hitro približuje in nestrpno že pričakujemo izgled bodoče neveste Kristine, za katerega bo poskrbela Tea Bratina. Kakšno poročno obleko bo izbrala? Kakšna bo poročna frizura? In kako bo poročni makeup dopolnil ter izpopolnil celotni izgled. 9. junija se bosta z Mihom poročila v slikovitih Goriških Brdih, v gradu Dobrovo.

tea bratina kristina pangos makeup
Fotografija: Metka Skrt

Tea Bratina makeup artist

Tea Bratina že mnogo let s srcem pomaga nevestam do njihovega popolnega poročnega izgleda. Stremi k temu, da se nevesta na svoj poročni dan počuti najbolje in najlepše v svoji koži. Tako lahko s polnim srcem praznuje svoj najlepši dan življenja. Neveste dajejo njenemu delu poseben in edinstven pomen.

Tea Bratina nevestinim željam z veseljem prisluhne. S pomočjo dolgoletnih izkušenj in znanja, pripelje idejo do popolnosti. Skupaj ustvarita makeup, s katerim poudari vse nevestine najlepše atribute, energijo in značaj. Stremi k temu, da ne skrije nevestine naravne lepote, temveč jo poudari in pripelje med zvezde. Povsem se bo posvetila nevestinim željam, trendom in v nevestin izgled pripeljala svojo lastno ustvarjalno noto, ki jo skozi leta razvija.

tea bratina makeup porocni makeup

Poročni makeup

Na najlepši dan v življenju se bo nevesta počutila kot iz pravljice. S srečnim srcem in nasmehom na obrazu izdahne svoj usodni DA. Najlepši pa so zaljubljeni pogledi para, ko se nevestine oči iskrijo in so poudarjene s toni barv senčil. Tea Bratin stremi k unikatnosti in ne k perfekciji idealne lepote. Makeup je prilagojen specifično nevesti, njeni obliki in barvi oči, oblike obraza, tonu in tipu kože.

Ker je poročni dan dolg, mora biti makup tudi obstojen. Tea poskrbi, da makeup zdrži vse tople temperature, dežne kaplje, solze sreče, obilo poljubov in veliko preplesanih ur. Ker je poročni dan le en, skrbno zberi svojo vizažistko, ki bo kreirala popoln in obstojen poročni makeup. S Teo bo urejanje potekalo sproščeno, nasmejano in profesionalno. Skupaj bosta tvoje želje izpopolnile in pripeljale v resničnost, na najlepši poročni dan tvojega življenja.

Za več poročne inspiracije si preberi članek Kako se poročni dodatki uskladijo s poročno obleko. Nabor poročnih ponudnikov, ki nudijo popoln izgled na tvoj poročni dan, lahko najdeš na naši spletni strani.

tea bratina makeup licenje