Deli z drugimi

Briška poroka: Nomago se predstavi

nomago avtobus

Briška poroka 2018 bo razgibana skozi celotna prelepa Goriška Brda. Začela se bo pri Gradu Dobrovo, nakar se bo par popeljal v vas Šmartno, Kojsko in nazadnje v Vilo Vipolže, kjer se bo praznovalo do jutranjih ur. Zmagovalni par Briške poroke, Kristina in Miha, se bosta do lokacij prevažala v vrhunskem prevoznem sredstvu, ki pa je za enkrat še skrivnost. Kaj pa svatje? Za njih bo poskrbelo podjetje Nomago, ki je največji slovenski organizator potovanj!

Nomago in Briška poroka

Potovanja se z Nomagom začnejo, končajo pa na želenem pragu. Mar je to domači prag, službeni, šolski ali pa letališče, koncert, zabavišče, letovišče. Tokrat pa bo Nomago prepotoval prečudovita Goriška Brda, ki bodo v času Briške poroke polne briških rdečih češenj. Slikovito potovanje bo pripeljalo svate Kristine in Miha na poročne lokacije, kjer se bo odvijalo vso dogajanje. Nomago bo priskrbel hiter in varen prevoz svatov. Skozi briške griče se bodo prevažali z mero dobre volje, pričakovanj ter dobrih želj za mladoporočenca.

nomago kristina miha
Fotografija: Metka Skrt

O Nomagu

Nomago združuje 600 avtobusov, ki lahko na več kot 500 rednih linijah prepeljejo preko 10 milijonov potnikov letno. Podjetje izvaja redne linije ter izredne prevoze za več kot 100 šol in podjetij po vsej državi. Poleg cestnih prevozov Nomago pridobiva tudi eno najuspešnejših zgodb na področju potovanj. S svojo dejavnostjo predvsem stremijo k zadovoljstvu vseh strank in ponudbi izjemnih storitev vsem.

Tudi na letošnji briški Fotozgodbi je par s celotno ekipo potreboval prevoz po Goriških Brdih. Lokacije za fotografiranje Fotozgodbe so se neprestano spreminjale, potrebno je bilo obiskati tudi veliko briških partnerjev na njihovi lokaciji in še. Par je poziral za vse sodelujoče briške partnerje ter tako predstavljal njihovo dejavnost. Partnerjev je bilo veliko, časa pa nekoliko manj. Zato je bilo toliko bolj pomembno, da je premikanje po Brdih potekalo kot po maslu. In tudi je… s pomočjo Namago podjetja. Več o dogajanju fotografiranje Fotozgodbe si lahko prebereš na Briška poroka: Fotozgodba v zakulisju.

nomago logo