Deli z drugimi

Briška poroka: Nailanna se predstavi

nailanna roza modri nohti

Miha in Kristina si bosta večno zvestobo obljubila v deželi briškega sadja in izvrstnih vin, v soboto 9. 6. 2018 na Gradu Dobrovo. Ob spremljavi prelepe obleke Miha in čudovite poročne obleke Kristine, popolnega poročnega makeupa in frizure, bo Nailanna poskrbela za lepoto vse do konic prstov. Da bodo roke in nohti izgledali lepo negovani, v poročnih barvah in nadvse prelepi.

nailanna kristina nohti
Fotografija: Metka Skrt

Manikura Nailanna

Ob njeni kreaciji vsaka bodoča nevesta doživi popolnost, perfekcionizem in nego nohtov. Tako se vsaka z veseljem ozre v svoje roke in se razveseli ob pogledu na svoje prelepo urejene nohte. Nailanna se z vsako bodočo nevesto pogovori o njenih željah in idejah ter z dobro mero znanja dopolni njena pričakovanja v perfekcijo. S svojimi izkušnjami poskrbi za popoln tretma nohtov, ki bodo zgledali prelepo še celotni čas medenih tednov.

Profesionalna nega nohtov je za vsako nevesto izjemo pomembna. Roke je potrebno bogato nahraniti, nohte pa urediti v obliko, ki izpopolni tvoje roke in se prilagaja tvojim vsakodnevnim dejavnostim. Nailanna poskrbi za skrbno nego nohtov, oblikovanje, spoliranje, obnohtno kožico… vse do popolnega izgleda. Po oblikovanju in negi nohtov pa vsaka dobi še nadaljnja navodila za nego nohtov doma, da bo manikura obstane čim dlje.

nailanna bez nohti vrtnice

Nailart

Poleg tega pa Nailanno spremlja še dobra mera za estetiko in oblikovanje. Raznovrstne ideje, ročne spretnosti in želje strank ustvarjajo pravo umetnino na nohtih. Nevesta lahko pride z divjimi idejami ali pa nekoliko bolj klasičnimi, kot je na primer francoska manikura. Vendar tudi v naravnih in belih tonih barve lahko z domišljijo ustvarimo umetnost. Različne oblike, bleščice, nalepke, ombre efekti, štampiljke… ustvarijo perfektne poročne nohte, ki so elegantno poročni in vseeno kreativni.

Skupaj z idejami, željami in izkušnjami lahko ustvarita pravo umetnost na nohtih. Domišljija nima meja, izkušnje in znanje Nailanne pa bodo ideje pričarale v resničnost. Preberi si še več o poročni negi v članku Predporočna nega: 10 lepotnih specialistov, ki jih moraš obiskati.

nailanna roza blescicasti nohti