Deli z drugimi

Briška poroka: MIČ styling se predstavi

mic styling friziranje kristina

Samo v nekaj dneh, si bosta ljubezen v slikovitih Goriških Brdih izpovedala Kristina in Miha. Zmagovalni par briške poroke se bo poročil 09. junija, v Gradu Dobrovo. Zaključek vsakega poročnega izgleda neveste je nedvomno frizura. Frizura, ki je prilagojena stilu poročne obleke, izpopolni vsako nevesto. Za Kristino bo frizuro uredil MIČ styling, ki že več let uresničuje sanje nevest s svojimi vrhunskimi kreacijami.

mic styling dolga frizura
Fotografija: Metka Skrt

MIČ Styling poročne frizure

Najlepše je, ko za nevesto kreiraš popoln izgled, v katerem se počuti samozavostno in prelepo. Nasmeh v očeh in sreča neveste, je izpopolnjujejoča za vsakega kreatorja. Da je naloga opravljena popolno, pa je potrebno vnaprejšnje preizkušanje izgleda. MIČ styling svetuje, da poročno frizuro načrtuješ v naprej. Svoji frizerki prinesi slike izgledov, ki so ti všeč. Tako boš najbolj nazorno prikazala svoje želje in pričakovanja. MIČ styling bo tvoje želje izpopolnil tako, da se bo frizura popolnoma prilegala tvojemu tipu obraza in tvojemu tipu las. Za to je potrebno strokovno znanje, domišljija in izkušnje, ki jih k tvojm pričakovanjem doprinaša MIČ styling.

Profesionalna ekipa iz MIČ stylinga bo s svojim idejami in izkušnjami izpopolnila tvoj videz do perfektnosti. Svetovali ti bodo številne videze, oblike, vse v okviru izpolnjevanja tvojih želj. Redno sledijo trendom, individualnim stilom in se redno izobražujejo. Tako svojim strankam priskrbijo enkratno, profesionalno izkušnjo. Tvoji lasje bodo v rokah strokovnjakov MIČ stylinga v popolni oskrbi.

mic styling porocna frizura

Različne poročne frizure

V svojo poročno frizuro lahko vključiš cvetje. Tovrsten izgled je postal popularen trend, ki izpopolni poročni videz vsake neveste. Je izjemno privlačen in eleganten. Veliko nevest pa se odloča tudi za cvetlične venčke in lasne sponke. Ne glede na to, za kaj se boš odločila, sporoči svoje namene frizerki, ki kreira tvojo poročno frizuro. Le tako jo bo oblikovala popolno, tvoje želje pa bodo uresničene.

Poleg MIČ stylinga bosta za popoln izgled Kristine poskrbeli še Nailanna in Tea Bratina.

mic styling logo